Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Колко пъти трябваше да умрем

Колко пъти трябваше да умрем

Колко пъти трябваше да умрем
Зравейте, снощи сънувах много странен сън. Значи целият ни род беше се бяхме събрали в къщата на баба ми и дядо ми. Всичко си беше супер, докато изведнъж не стана пожар и само аз и майка ми успяхме да се измъкнем от къщата навреме.

Но аз реших да се върна и да потърся дали някой е останал жив, върнах се и точно в бившата детска стая на майка ми умрях.

Но всичко не приключва до тук. След това сънят започна отначало събирането, пожара всичко, но този път когато реших да се върна отидох до детската стая и с много труд отворих тежката вратата, но вътре въобще не изглеждаше, че е имало пожар, а напротив стаята беше доста чиста, а леглата бяха изпънати перфектно.

След като не можах да изляза от стаята, легнах на леглото, а то почна да гори и умрях по същия начин. След известно време се събудих в съня си и много уплашена слезнах в трапезарията където намерих всички наредени около масата и вечерят, включително и приятелят ми, който току що беше пристигнал.

Седнах при тях и започнах да треперя и прегръщам приятелят ми и всичко за момент ми се стори, че се оправя, докато всички останали не намираха смъртта си отново и то по същия начин както първия път, но след това те се събуждаха.

Преди смъртта на леля ми обаче забелязах, че до леглото и имаше котка, която се беше усмихнала и гледаше към нея. А смъртта на баба ми беше още по-странна.

Значи имаше едно русо момиченце, което приличаше доста на мен като малка, то седеше в кухнята и някой му преряза гърлото и после то разпори от врата до корема, но то не умря, а застана пред баба и започна да се смее като се виждаше вътрешностите и, и как сърцето и туптеше. Когато баба ми я видя получи сърдечен удар.

От там нататък не мога да си спомня почти нищо, спомням си само, че след това бяхме на някакво гробище през нощта и вечеряхме и после, че се прибрахме вкъщи и започна да мирише на пушак. И така се събудих. Ще ви бъда много благодарна ако ми кажете какво означава сънят ми, ако въобще означава нещо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати