Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля, каже те ми какво означава сънят ми

Моля, каже те ми какво означава сънят ми

Моля, каже те ми какво означава сънят ми
Сънувах бабата на моя приятел и тя беше много по - разлина и се държеше с пренебрежение към мен.

След това, аз и моят приятел отиваме в негова стая и почваме се целуваме и да се прегръщаме.

Аз по едно време отивам да пия вода и чувам как баба му казва нещо от сорта, че не съм за внука и на мен ми стана гадно.

Аз отидох при приятеля ми и му казах какво съм чула и той ме прегърна и ме успокои. След няколко дена бащата на моя приятел умира и аз отивам да го успокоя, но той не спира да плаче.

По едно време пак идва баба му и казва нещо, че аз не мога да му помогна и ми намекна, че трябва да си ходя. Тогава се събудих.

Моля някой да ми каже какво означава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:34
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
kati
kati
17.08.2010 02:33
Спокойно. Баща му, че го видя мъртъв, означава, че му е умряла лошотията. А че плаче гаджето еу че ще се радва. Но за бабата, не знам. Тези твойте сънища дали наистина се случват или обратното. Успех.
0
0