Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кажете ми какво означава този сън

Кажете ми какво означава този сън

Кажете ми какво означава този сън
Сънувах, че се возя в автобус с гаджето ми и той прегръща и целува друго момиче пред мен и аз я убивам, душа я и след като я убих, полицията ме гони, а гаджето ми избяга.

После намерих една богаташка къща, в която моля за помощ и един мъж, той е много богат. Казах му какво се е случило и той ми помага. Дате ми собствена стая и ми помогна.

Каза ми само да бъда приятелка, а жена му и ще ми помага. След това с жена му ставаме добри приятелки. След това аз и жена му бяхме излезнали на шопинг, а мъжът на жената тя се казваше Есперанса, а той Митко, който е много богат, както и да е.

С Есперанса излезнахме на шопинг и като се върнахме охраната са мъртви. Мъжът и също той и е оставил едно писмо в чантата. Ние тихичко се измъкнахме от къщата взехме една кола, качихме се и избякаме, а хората, които убиха мъжа и и охраната бяха на горния етаж.

Но ние се измъкнахме. Есперанса намери писмото, аз не съм мъртъв, крия се. И след това се събудих.

Какво значи това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:38
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
Анонимус
Анонимус
20.04.2011 10:40
Сънят ти е много хубав. Умен и досетлив човек си и винаги разбираш за заговорите срещу теб. Помисли добре дали имаш някакъв грях пред приятеля ти.
До теб живее човек, който винаги се е опитвал да ти помага, но не си го допускала до себе си. Есперанса, означава надежда. Разчитай повече на самата теб и ще постигнеш големи успехи в живота. Помагай на хората, които имат нужда от помощ, а не на тези, които те молят за нея. Открий човека до теб, който те мами. Чакат те много хубави неща и сбъднати мечти.
0
0
ulianna
ulianna
20.04.2011 07:04
Да сигурна съм, не знам за такъв филм и не съм гледала такива филми. Какво означава сънят ми, моля кажете ми ?
0
0
гери
гери
19.04.2011 23:35
Имам спомен за филм с такъв сюжет. Сигурна ли си, че не си го гледала скоро преди да сънуваш ?
0
0