Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Моля Ви, кажете ме какво означава това

Моля Ви, кажете ме какво означава това

Моля Ви, кажете ме какво означава това
Мисля, че съм дете Индиго. Проверих в руски сайт признаците на децата Индиго и се вписвам във всички от тях. Даже на скоро, когато влязох в класната стая тя беше цялата в бяла светлина.

Споделям с мама, че като порастна ще стана известна и ме познава света. Мама естесвено ме пита от къде съм сигурна, но аз така и нямам отговор на въпроса.

Много често знам неща преди още да ми са се случили. Моля Ви, кажете ме какво означава това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:36
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
angel_smile
angel_smile
30.05.2011 20:32
Благодаря ти за коментара.
0
0
Indigo
Indigo
28.05.2011 17:41
Хей, това е страхотно. Знаеш ли, аз съм същата. И на мен доста неща ми бяха странни в началото. Един ден открих този сайт и писах, че имам същия проблем, аз-съм-индиго. Веднага получих отговори. И знаеш ли какво ми казваха хората ? Че не трябва да се чудя дали съм такава или не съм. Трябва да го усетя. Така, че сега ти давам същия съвет: Няма да намериш табелка с надпис Аз съм индиго. Просто чуй какво казва твоето вътрешно Аз, какво нашепва душата ти. И ако си индигово дете, ти непременно ще го усетиш.
0
0
:P
:P
19.05.2011 11:22
И на мен много често ми се случва да казвам какво ще стане, просто ги чувствам. Но не се съм ровила да видя признаците дали се вписвам в тях.
0
0
angel_smile
angel_smile
15.05.2011 21:33
Много си прав/а. Когато виждам цветове около хората, първо се стряскам, но после се свиква. Наистина е плашещо особено когато никой друг около теб не знае за твоите страхове и съмнения, но трябва да се научиш да го прикриваш.
0
0
от далеч
от далеч
15.05.2011 21:22
От дълго време познавам тези неща около мен, които другите не усещат, не знаех, че хората като мен се наричат индиго. Знаците се явявят като натрапена мисъл, стих, песен, сън или каквато и да е проява от реалността и дълго време си мислех, че нещо не е наред, но свикнах. Плашещо е понякога, особено когато никой друг около теб не знае за твоите страхове и съмнения.
0
0
вени
вени
15.05.2011 09:39
Ели, благодаря ти за коментара. Малко се чувствам странно, защото се случват все по-щури неща. Но ще се опитам да свикна. И отново ти благодаря.
0
0
ели
ели
15.05.2011 09:03
Да, ти си индиго и в това няма нищо притеснително. Така съм и аз, само че с тая разлика, аз съм по-голяма от теб(поне така усещам)и постепенно свикнах с мисълта, свиквай и ти. Има потенциал в теб, използвай го. Успех. Целувки.
0
0