Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах ужасен сън, в който видях брат си мъртъв

Сънувах ужасен сън, в който видях брат си мъртъв

Сънувах ужасен сън, в който видях брат си мъртъв
Сънувах, че брат ми е умрял. В началото на съня си, не го виждах,само плачех от мъка и ходех в разни къщи.

На прибиране за дома на майка ми срещнах приятели,които ме попитаха дали ще пием ракия. А аз им отговорих, че ще пием, но черна ракия и им разказах за брат си.

След това отидохме в къщата на майка ми.

Там видях брат ми в ковчег, беше завит с нещо, а едната му ръка беше под главата,
все едно, че беше заспал.

През цялото това време не съм спирала да плача.

Коментирахме какво му е станало и че е имал големи болки в гърдите.

Имаше и свещи, накарах мъжа ми да му запали.

Събудих се с плач и голяма болка в сърдечната област!

Ще чакам вашата помощ за разгадаването на
този сън.

Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
silviq
silviq
01.07.2010 10:50
Снощи сънувах, че брат ми е умрял. Не ми се иска да разказвам с подробности, защото ужасът още е в мен и не желая да си го припомням отново и отново. Наистина обръщам внимание на сънищата си и макар навреме да не мога да усетя тяхната истинска същност, вярвам в знаците и знам, че сънищата са едни от тях. Това разбира се не означава, че всичко е толкова просто колкото това, което сънуваш и че ще се случи точно същото. Но все пак искат да подскажат за нещо. Не знам твоя сън какво точно е искал да ти каже. Може би вече си разбрала, но на два пъти се споменава болка и тежест в гърдите. Това може да означава или някакво заболяване или голяма мъка, която е обвхванала човек. Сега не се знае, вие ли сте или брат ви. Това е моето мнение. Ако бъркам, нека бъда поправена.
0
0
eli
eli
24.06.2010 19:17
И аз веднъж сънувах брат си мъртъв. Ние по принцип с него много се караме и не се понасяме, но съня ми беше много реален и даже мислех, че е истина, но изведнъж се събудих и веднага побегнах из къщи, търсейки брат си.

След малко го видях, направо камък ми падна от сърцето и веднага го прегърнах. Той ме изгледа странно, защото много рядко съм правила това. Макар че беше само сън мисля, че това е било нещо като послание да оценявам това, което имам преди да го загубя и наистина вече се държа по-добре с брат ми.

Мисля, че и твоят сън е бил някакво послание, защото почти всеки сън значи нещо и аз вярвам, че те не идват само от подсъзнанието ни, а може би някои иска да ни каже нещо, но според мен няма смисъл да се безпокоиш. Може да значи всичко, но не вярвам, че е смърт.
0
0