Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страх ме е, че баба ми ме следва

Страх ме е, че баба ми ме следва

Страх ме е, че баба ми ме следва
Здравейте! Пиша ви , защото ме е страх! Пра-баба ми почина преди три месеца, а майка ми направи тридесет и три години, аз съм на тринадесет , а брат ми на три ! Това не е единственото съвпадение - баба ми е родена на шести, майка ми на шеснайсти, а брат ми на двадесет и шести аз съм на двадесет и четвърти март. - като съберете двете цифри се получава шест ! ! :x:

А сега да премина към темата! Преди да почине тя чуваше тропане идващо от горния етаж тя живееше в къща на два етажа, сам сама ! ! Докато беше в болницата тя говореше с умрелите си роднини! Почина на седми ноември, а предишния ден беше Р. Д. на дъщеря и баба ! ! Пра-баба каза на мама , , Аз умирам, но ще изчакам да мине Р. Д. на майка ти, , - влошила се е в дванадесет часа и пет минути след Р. Д. на баба!

Когато отидохме да ни леят коршум след като почина при същата жена, при която ходеше пра-баба! Тя каза, че когато чистим къщата и за четирестте дни трябва да сме с плътни ръкавици, защото на нея винаги и е показвало, че у тях има магия а който я докосне- се прехвърля върху него и че шума , който е чувала са били родфнините и които са дошли да я вземат в отвъдното има умряла дъщеря, мъже-двама , леля, родители и т. н. !

мен ме е адски страх да ходя там още от малка, защото пра-баба ми беше намирала какви ли не магии у тях , като горяща свещ до дърво в къщата и , сварени яйца, книжки от вестник с обелки от чесън, коса и др. Аз виждам форми на духове! Един път сънувах пра- баба ми, че ми разказва вицове и след това пада и се удря, след което постъпва в болница! Историятами е дълга, но мисля че ще ви помогне за да ми кажете какво означава сънят ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
михаела
михаела
08.07.2015 22:55
Това си е страшничко. Сега незнам дали си християнка (защото аз съм), но вземи да се молиш на Бог да ти помогне и да те закриля. Послушай ме. Също още, нека нищо неземно и зло НЕ се случва - и затова се помоли. Ако го направиш и се покаеш, Бог ще ти помогне. Само недей да се страхуваш и плашиш. Бог да бъде с теб.
5
0
Надежда
Надежда
11.10.2015 20:05
Помогна ми :) много благодаря!! И да- християнка съм :)
0
0