Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно
Нещо странно става напоследък при мен. Не си въобразявам и не знам дали може да са случайности, но ще ви разкажа.

Първо, много пъти ми се е случвало
например да вляза в банята и водата изведнъж да се смени, а като се обърна Ккранчето е преместено.
ПКато си седя в хола усещам присъствие. Понякога без вятър или някакво течение цветята почват да мърдат сами.

Не мога да обясня, но някакси неестествено. Често докато съм задрямвала, нещо леглото ми е мърдало без някакъв Нтраничен признак или подтик.

Вкъщи имаме барче и на някъде 2 метра от него е масата. Една вечер аз отидох до барчето където имаше кекс, отрязах 3 парчета и седнах на масата при нашите. (родителите ми).

Почнах да си чупкам от едното парче като си го държах в ръка и се бях загледала в нещо, някъде в пространството.

Тате нещо си чопкаше, мама плетеше и изведнъж се чу леко туп. Долу на земята, горе-долу под кекса, беше паднало парче кекс.

Нямаше никой друг в стаята. Мама и тате не са ставали от местата си, а аз съм сигурна, че не съм оставила нито едно нарязано парче да си седи тамо.

Когато погледнах в чинията си имах 1 парче по-малко, а още не бях изяла първото. Как се е озовало там, не знам.

Второ, преди няколко месеца сестрата на баба ми почина, мир на прахта и. Два дена преди това аз сънувах едно банши.

Сънувах как се опитвам да затворя една врата и да го спра да не идва към мен, но то (или по-скоро тя) откърти вратата, дойде при мен.

Събудих се. В деня на смъртта, аз сънувах смъртта, с качулка и сърп, но не помня нищо друго от съня. и на следващия ден разбрах за загубата.

И накрая, вчера бях сърдита на мама, защото открих хлебарка в гардероба си (ние пръскаме постоянно ама те идват от другите къщи), и направих протест.

Казах, че няма да спа същата нощ. Седях си в кухнята час, половин. Вече стана 2 и аз леко тръгнах да заспивам, но се сепнах и тогава в отражението на микровълновата видях една сянка.

Беше вече в ъгълчето на стъклото на микровълновата, но успях да видя как бавно се изнесе на дясно и излезе извън рамката (говорим за отражение в стъклото на микровълновата, аз си виждах лицето, което беше някъде в средата, а сянката беше в дясно ).

Нямаше определена форма, беше голяма, но видях само част от нея и ме е яд, че веднага изтичах в стаята, а не погледнах отражението в телевизора, което по принцип отразява цялата кухня.

Предишната нощ реших да си легна в хола. И така вече беше пак някъде към 2, аз загасих лампата и легнах като гледах телевизия.

И в момета, в който си затворих очите, нещо, което го усещах като пръст ме докосна по челото. Не беше леко лизване или просто да ме е закачило, точно си ме докосна (с 1 пръст ).

Усещах го топло и сякаш имаше кожа, нямаше натиск при допира, може би съвсем лек, но нежен.

Аз бих го описала така, ако го бях видяла : дълъг пръст, много тънък, топъл и някак излъчваше топлина. Не ме е страх. Само в момента, в който се случват тези неща, ме хваща бъзето, но сега не ме е страх.

Пред приятелите му викам Каспърчо и не мисля, че съм някаква необикновенна или дете индиго. Често сънувам странни сънища и често получавам дежа вю и съм свикнала.

Страх ме е да не сънувам баншита, защото преди време пак бях сънувала и бабата на вуйчо ми почина.

Не мисля, че са символ на добро. Аз съм нова и не ме съдете. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 12
53
43
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (61)

Изпрати
случвало ми се е
случвало ми се е
08.07.2014 18:59
И на мен ми се е случвало да усещам като докосване и то не само вечер. Може да е била сянка на скоро починал твой роднина или познат и мисля, че трябва да отидеш на гробищата и да постиш гробовете на починалите ти близки. За докосването, може да е било нещо като енергийното присъствие на баба ти, докоснала те е, за да се сбогува с теб. Това е моето мнение.
1
0
Ани
Ани
17.05.2014 19:57
често починалите се връщат да ядат
2
1
52744
52744
01.05.2014 10:05
Напръскай къщата със Светена вода и извикай свещеник да направи нсвещение на дома ви.
3
0
90207
90207
06.11.2014 09:24
Ти какво бе смотльо?
2
1
пенкак
пенкак
01.04.2014 18:13
Не можах да разбера какво е виновна майката за хлебарката?
14
0
съчувствам ти
съчувствам ти
30.03.2014 13:31
И аз си мислех че полудявам,няколко месеца изживях пълен ад!!! кажи си фейса-а да те намеря,ако искаш за да си поговорим!!!
0
3
Един Вълшебник
Един Вълшебник
25.02.2014 23:17
Номера на дилъра искам.
26
0
Гост
Гост
06.02.2014 16:50
Е как все на някой друг се случва, как един път не дойдоха при мене тея духове, баншита, самодиви и прочее. Не вярвам в такива неща и няма да повярвам докато не ги видя с очите си и не ги пипна с ръцете си, т.е. това никога няма да стане. Не разбирам защо хората имат такива усещания и преживявания, предполагам че е свързано с проблеми с централната база данни, а подобни неща не се случват реално, просто плод на въображението им. Така че преди да почнеш да викаш екзорсисти, падрета и свещеници, първо посети психиятър.

П.С. А ако това е измислена история определено посети психиатър.
11
2
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
05.01.2014 06:58
Здравей, Не се страхувай.Това са същества от друг свят и е добре да не се намесваш в тяхния живот. Не контактувай и не им обръщай внимание. За каквито и да ти се представят не им вярвай, защото това са лъжливи същества.
2
5