Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно
Нещо странно става напоследък при мен. Не си въобразявам и не знам дали може да са случайности, но ще ви разкажа.

Първо, много пъти ми се е случвало
например да вляза в банята и водата изведнъж да се смени, а като се обърна Ккранчето е преместено.
ПКато си седя в хола усещам присъствие. Понякога без вятър или някакво течение цветята почват да мърдат сами.

Не мога да обясня, но някакси неестествено. Често докато съм задрямвала, нещо леглото ми е мърдало без някакъв Нтраничен признак или подтик.

Вкъщи имаме барче и на някъде 2 метра от него е масата. Една вечер аз отидох до барчето където имаше кекс, отрязах 3 парчета и седнах на масата при нашите. (родителите ми).

Почнах да си чупкам от едното парче като си го държах в ръка и се бях загледала в нещо, някъде в пространството.

Тате нещо си чопкаше, мама плетеше и изведнъж се чу леко туп. Долу на земята, горе-долу под кекса, беше паднало парче кекс.

Нямаше никой друг в стаята. Мама и тате не са ставали от местата си, а аз съм сигурна, че не съм оставила нито едно нарязано парче да си седи тамо.

Когато погледнах в чинията си имах 1 парче по-малко, а още не бях изяла първото. Как се е озовало там, не знам.

Второ, преди няколко месеца сестрата на баба ми почина, мир на прахта и. Два дена преди това аз сънувах едно банши.

Сънувах как се опитвам да затворя една врата и да го спра да не идва към мен, но то (или по-скоро тя) откърти вратата, дойде при мен.

Събудих се. В деня на смъртта, аз сънувах смъртта, с качулка и сърп, но не помня нищо друго от съня. и на следващия ден разбрах за загубата.

И накрая, вчера бях сърдита на мама, защото открих хлебарка в гардероба си (ние пръскаме постоянно ама те идват от другите къщи), и направих протест.

Казах, че няма да спа същата нощ. Седях си в кухнята час, половин. Вече стана 2 и аз леко тръгнах да заспивам, но се сепнах и тогава в отражението на микровълновата видях една сянка.

Беше вече в ъгълчето на стъклото на микровълновата, но успях да видя как бавно се изнесе на дясно и излезе извън рамката (говорим за отражение в стъклото на микровълновата, аз си виждах лицето, което беше някъде в средата, а сянката беше в дясно ).

Нямаше определена форма, беше голяма, но видях само част от нея и ме е яд, че веднага изтичах в стаята, а не погледнах отражението в телевизора, което по принцип отразява цялата кухня.

Предишната нощ реших да си легна в хола. И така вече беше пак някъде към 2, аз загасих лампата и легнах като гледах телевизия.

И в момета, в който си затворих очите, нещо, което го усещах като пръст ме докосна по челото. Не беше леко лизване или просто да ме е закачило, точно си ме докосна (с 1 пръст ).

Усещах го топло и сякаш имаше кожа, нямаше натиск при допира, може би съвсем лек, но нежен.

Аз бих го описала така, ако го бях видяла : дълъг пръст, много тънък, топъл и някак излъчваше топлина. Не ме е страх. Само в момента, в който се случват тези неща, ме хваща бъзето, но сега не ме е страх.

Пред приятелите му викам Каспърчо и не мисля, че съм някаква необикновенна или дете индиго. Често сънувам странни сънища и често получавам дежа вю и съм свикнала.

Страх ме е да не сънувам баншита, защото преди време пак бях сънувала и бабата на вуйчо ми почина.

Не мисля, че са символ на добро. Аз съм нова и не ме съдете. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 12
53
43
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (61)

Изпрати
yordan
yordan
31.05.2010 15:11
Аз вярвам, че може да има нещо, ама за всеки случай, говори с попа на квартала. Ако продължава, значи ще ти повярвам.
0
0
ASQ
ASQ
31.05.2010 13:49
Какъв съвет да ти дам, не знам. Но мога да ти споделя, че и на мен са ми са се случвали странни неща. Важното е да не се страхуваме, а да се борим със страховете си. Тогава по - лесно ще се справим с нещата, които ни притесняват.
0
0
niki
niki
31.05.2010 11:22
Да, аз по цял ден се чудя кога ще видя призрак. Вие чувате ли се ? Не съм луда, в противен случай, нямаше да се занимавам да споделям какво се случва с мен, а щях да съм в някаква клиника. Между другото, блока ми, градинката отпред и училището при нея, са построени на мястото на някогашно гробище, което е разкопано и преместено на друго място. Може и от там да идва всичко.
0
0
taina
taina
31.05.2010 10:43
Ти си луда.
0
2
Silvia
Silvia
26.10.2014 20:38
Само хората, които ги е страх и не искат да повярват в това говорят така.
1
0
ели
ели
29.05.2010 20:39
Купи от църква тамян и прикади с него целия дом.
0
0