Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно
Нещо странно става напоследък при мен. Не си въобразявам и не знам дали може да са случайности, но ще ви разкажа.

Първо, много пъти ми се е случвало
например да вляза в банята и водата изведнъж да се смени, а като се обърна Ккранчето е преместено.
ПКато си седя в хола усещам присъствие. Понякога без вятър или някакво течение цветята почват да мърдат сами.

Не мога да обясня, но някакси неестествено. Често докато съм задрямвала, нещо леглото ми е мърдало без някакъв Нтраничен признак или подтик.

Вкъщи имаме барче и на някъде 2 метра от него е масата. Една вечер аз отидох до барчето където имаше кекс, отрязах 3 парчета и седнах на масата при нашите. (родителите ми).

Почнах да си чупкам от едното парче като си го държах в ръка и се бях загледала в нещо, някъде в пространството.

Тате нещо си чопкаше, мама плетеше и изведнъж се чу леко туп. Долу на земята, горе-долу под кекса, беше паднало парче кекс.

Нямаше никой друг в стаята. Мама и тате не са ставали от местата си, а аз съм сигурна, че не съм оставила нито едно нарязано парче да си седи тамо.

Когато погледнах в чинията си имах 1 парче по-малко, а още не бях изяла първото. Как се е озовало там, не знам.

Второ, преди няколко месеца сестрата на баба ми почина, мир на прахта и. Два дена преди това аз сънувах едно банши.

Сънувах как се опитвам да затворя една врата и да го спра да не идва към мен, но то (или по-скоро тя) откърти вратата, дойде при мен.

Събудих се. В деня на смъртта, аз сънувах смъртта, с качулка и сърп, но не помня нищо друго от съня. и на следващия ден разбрах за загубата.

И накрая, вчера бях сърдита на мама, защото открих хлебарка в гардероба си (ние пръскаме постоянно ама те идват от другите къщи), и направих протест.

Казах, че няма да спа същата нощ. Седях си в кухнята час, половин. Вече стана 2 и аз леко тръгнах да заспивам, но се сепнах и тогава в отражението на микровълновата видях една сянка.

Беше вече в ъгълчето на стъклото на микровълновата, но успях да видя как бавно се изнесе на дясно и излезе извън рамката (говорим за отражение в стъклото на микровълновата, аз си виждах лицето, което беше някъде в средата, а сянката беше в дясно ).

Нямаше определена форма, беше голяма, но видях само част от нея и ме е яд, че веднага изтичах в стаята, а не погледнах отражението в телевизора, което по принцип отразява цялата кухня.

Предишната нощ реших да си легна в хола. И така вече беше пак някъде към 2, аз загасих лампата и легнах като гледах телевизия.

И в момета, в който си затворих очите, нещо, което го усещах като пръст ме докосна по челото. Не беше леко лизване или просто да ме е закачило, точно си ме докосна (с 1 пръст ).

Усещах го топло и сякаш имаше кожа, нямаше натиск при допира, може би съвсем лек, но нежен.

Аз бих го описала така, ако го бях видяла : дълъг пръст, много тънък, топъл и някак излъчваше топлина. Не ме е страх. Само в момента, в който се случват тези неща, ме хваща бъзето, но сега не ме е страх.

Пред приятелите му викам Каспърчо и не мисля, че съм някаква необикновенна или дете индиго. Често сънувам странни сънища и често получавам дежа вю и съм свикнала.

Страх ме е да не сънувам баншита, защото преди време пак бях сънувала и бабата на вуйчо ми почина.

Не мисля, че са символ на добро. Аз съм нова и не ме съдете. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 12
53
43
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (61)

Изпрати
Ири
Ири
08.03.2015 19:02
Праевиш някои неща несъзнателено като парчето кекс хвърлила си го с другата си ръка без да разбереш случва се ко да се прави. Някои хора сънуват сънища които "гадаят"а другите неща са от страх
2
0
ivailo apostol cong 7777
ivailo apostol cong 7777
01.03.2015 10:43
Хареса ми още не съм го прочел до края ще ти помогна веднага. Ти имаш в себеси ангелскиа дух не го отбягваи не се плаши от него.
0
0
Потребител#150548
Да така е при мене като гледах телевизия по едно време се изклучи учудих се но след малко си легнах някаде 3:00 през ноща се вклучи силно веднага го огазих щот мама и баба спяха и вече много ме е страх почти от сичко хора:/
0
0
...
...
29.12.2014 03:04
Аз сънувам бъдещето, но само баба мама и тате знаят.Не смятам да казвам на никой друг иии няма да казвам името си.Знайте че е НЕВЕРОЯТНО когато знам какво ще се случи.
13
4
8888
8888
01.06.2015 16:09
Ей награмотник скапан 7777 не стига че говориш глупости пък и неграмотно пишеш виЖ се пиише с Ж а не с Ш сори МАЙКЪЛ . Ти си лайно намазано на цица.
3
0
7777
7777
01.03.2015 11:04
Виш сега знаел си какво ще се случи. Това е много относително. И аз сънувам бъдещето. И какво ? Постигнал ли си нещо да помогнеш на нещасните Българи ? Не се провъзгласяваи за пророк ако не мислиш да помагаш - тогава силата коиато е имаш много скоро ще започне да ти вреди и то на тиа които знаят. Имам един приател които е на 30 и вече е минал от там сега семеиството му е разбито и тои се е свил в ъгала и не допуска никои до себеси. Ето сега вече можеш да се замислиш какво ще правиш от тук на там. Успех и късмет в живота ти пожелавам
4
1
Бояна
Бояна
26.10.2014 23:17
Не си единствена.И на мен ми се случват подобни неща.Пра баба ми ми каза как нейна приятелка е отишла на гробищата и разбира се там носи храна на скоро починалият си съпруг.Тя оставя храната на гробищата.Вижда едно куче,(н си спомням какъв цвят каза)което взима храната.Тя го гони и му я взима.Вечерта жената сънувала покойник,който й е казал"Защо ми взе храната от устата".Чудя се дали пра баба ми е разбрала правилно?Случвало й се е и да сънува покойният й брат.
3
0
7777
7777
01.03.2015 11:10
Душите по някога се прераждат и в др форми на живот докато не изпълнят всичко. Което трябва за да се разбере на каде ще отидат дали на горния или долния свят.
0
1
БОНИ
БОНИ
01.09.2014 15:43
бони е номер 1 яж една котка и се успокой !
3
2
ИноП
ИноП
01.06.2015 16:11
Много яко много си печен ПИЧ женооо
1
0
infinityyy211
infinityyy211
01.09.2014 09:51
И според мен е духът на твоята баба. Дядо (лека му пръст) ми почина преди повече от година,и преди седмица-две баща ми преливаше ракия от едно шише в друго. Тогава той разля малко ракия(без да иска). Веднага осъзнах,че дядо е при нас,защото съм чувала, че ако ти или някой друг(от семейството) разлее нещо значи на ваш починал роднина или близък му се пие от това ,което сте разляли. Понеже дядо ми беше фен на ракията, аз бях сигурна,че е той.
2
1
CHANA
CHANA
25.08.2014 08:41
каквото такова. хубаво или ло6о тва е .
0
0