Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Баба ми се яви в нощта срещу Черешовата задушница

Баба ми се яви в нощта срещу Черешовата задушница

Баба ми се яви в нощта срещу Черешовата задушница
Здравейте. Откакто баба ми почина, неведнъж е идвала в сънищата ми. Веднъж дори в съня, аз и задавах въпроси, а тя отговаряше.

Онази нощ сънувах, че съм пред портата на една приятелка, която живее до нас. Изведнъж, както си стоях и на отсрещния тротоар стоеше баба ми, която си беше прибрала ръцете плътно до нея. Нито се усмихваше, нито нищо. Просто стоеше там.

Аз се учудих и я попитах, как така може да е тук или нещо подобно, а тя тръгна на една страна и дим да я няма, изчезна.

Като се събудих, си спомних съня и се зачудих защо ми се е явила. Защото този сън определено имаше някакъв смисъл, а не просто поредния породен от въображението ми, в който хората са случайни - не беше такъв.

След малко се сетих, че в събота е Черешова задушница. Не знам дали има какво толкова да му се тълкува, но все пак, ако някой има нещо да каже, да го направи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
котенцето
котенцето
24.06.2010 11:24
Не е породено нищо от въображението ти. Баба ти се свързва с теб, но последният сън не знам какжо означава. Виж, пиши ми да ти разкажа някои неща. Дано и други, на които съм писала да го направят, защото знам някои нещица. kotenceto69999861.
0
0
IronPie
IronPie
31.05.2010 12:08
Моят дядо, който бе починал преди няколко месеца. Моята баба го сънува преди Задушница. А в този сайт съм чел, че повечето седене пред компютъра пречи за виждането на починали на сън.
0
0
vqra
vqra
27.05.2010 10:48
Приятелят ми сънува баба си преди Черешова задушница. А тя е починала на следващия ден. Купи череши и ги подаде. Доколкото знам, така се прави.
0
0
Иван
Иван
27.05.2010 01:32
До последния коментар: Като майка мога да си представя какво ти е, но за да ти се яви детето ти трябва да си душевно спокойна, за да го допуснеш до себе си, то няма да ти се яви, защото още повече ще те разстрои.

Аз много често сънувам и починали близки и неща, които предстоят и това винаги става когато съм духовно спокоен. Не знам как да ти го обясня, но когато човек е затормозен от нещо, той затваря връзката си с висшия разум, затова ще мине време преди да го сънуваш и да се успокоиш. Но детето ти е с теб и ти не губи вяра.
0
0
майка
майка
26.05.2010 14:32
Какво да направя за да сънувам починалото си дете, не мога, а толкжова много искам да го сънувам, да го пипна на сън, да говоря с него. На кой господ да се моля.
0
0
mime
mime
23.05.2010 00:11
Аз мисля, че просто е искала да ти напомни за Задушницата, да раздадеш нещо за нейно име. Може би първо на тази жена трябва да дадеш, пред чиято порта си стояла. Така мисля. Надявам се да съм ти помогнала поне малко.
0
0