Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мъртвата ми баба..

Мъртвата ми баба..

Мъртвата ми баба..
Тази нощ сънувах не чак толкова странене сън, но съм сигурно че сам по себе си самият сън означава нещо. Сънувах, че съм заспала и в един момент майка ми ме буди с думите

"Вземи тази снимка (снимката беше срязана на половина и на нея бяхме аз и баба ми, аз бях около 6-годишно, а баба ми беше облечена с ярко червена рокля, като ме беше прегърнала) и си я сложи в портмонето,където си държиш по-важните документи"

Аз наистина имам пасрпотна снимка на баба ми в протмонето, но е в едно предградие, което е без цип и почти незабележимо. Какво може да означава това? Да не би да трябва да преместя снимката в паспортния формат на баба в това предградие, за което майка ми ми каза в сънят ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ирина
Ирина
09.08.2013 22:23
Може да е боло просто сън, защото баба ти ти липсва, нормално е, и аз така сънувам дядо си, но при теб може да е различно .. ако сте имали по-голяма връзка е възможно да иска да си я сложиш .. но пък често сънищата са предсказание, знак че ще се случи нещо и най-често ако не сме медиуми мъртвите ни роднини се свързват чрез сънищата ни. Мисля, че твоя сън се тълкува така: ако това е единствената снимка на баба ти която имаш, трябва да я преместиш където е казала майка ти, защото ще си изгубиш портмонето и няма да имаш друга нейна снимка, но не знам, всичко се случва :)
0
0