Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мъртвата ми баба..

Мъртвата ми баба..

редакция:
Мъртвата ми баба..
Тази нощ сънувах не чак толкова странене сън, но съм сигурно че сам по себе си самият сън означава нещо. Сънувах, че съм заспала и в един момент майка ми ме буди с думите

"Вземи тази снимка (снимката беше срязана на половина и на нея бяхме аз и баба ми, аз бях около 6-годишно, а баба ми беше облечена с ярко червена рокля, като ме беше прегърнала) и си я сложи в портмонето,където си държиш по-важните документи"

Аз наистина имам пасрпотна снимка на баба ми в протмонето, но е в едно предградие, което е без цип и почти незабележимо. Какво може да означава това? Да не би да трябва да преместя снимката в паспортния формат на баба в това предградие, за което майка ми ми каза в сънят ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Ирина
Ирина
Може да е боло просто сън, защото баба ти ти липсва, нормално е, и аз така сънувам дядо си, но при теб може да е различно .. ако сте имали по-голяма връзка е възможно да иска да си я сложиш .. но пък често сънищата са предсказание, знак че ще се случи нещо и най-често ако не сме медиуми мъртвите ни роднини се свързват чрез сънищата ни. Мисля, че твоя сън се тълкува така: ако това е единствената снимка на баба ти която имаш, трябва да я преместиш където е казала майка ти, защото ще си изгубиш портмонето и няма да имаш друга нейна снимка, но не знам, всичко се случва :)
09.08.2013 22:23