Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Тунел, който минаваше под земята

Тунел, който минаваше под земята

Тунел, който минаваше под земята
Здравейте! Отдавна не съм влизала в сайта, но преди 4-5 дни сънувах нещо и не мога да си го обясня, за това реших да го споделя.

Сънят ми беше много объркан. Нямаше начало, но го помня сякаш е ставало наистина.

Значи това, което сънувах бе, че аз и моят брат(по-малък е) вървим след моя господин по География.(Той е учил баща ми, но баща ми никога не го е харесвал, а и аз не го харесвам ) И както и да е..

Вървяхме след него и накрая стигнахме до някакъв тунел, който минаваше под земята, после се издигаше и стигаше до задънена уличка. Отвсякъде имаше стени от червени тухли, които бяха изрисувани с графити.

На единия графит пишеше "Бавна смърт". Тогава братчето ми започна да вика нещо от рода на "Давай, давай". Тогава господинът ми ме хвана през кръста, вдигна ме и започна да ме стиска много силно.

Каза нещо от рода на "Защо говориш на майка си такива работи за мен?!" и продължаваше да ме стиска. Аз се опитвах да крещя, но нямах глас.(Във всеки мой кошмар, когато се опитвам да крещя, аз нямам глас). Той ме стискаше, а аз не можех да си поема дъх.

След това телефонът ми звънна и се събудих. Но когато се събудих ме болеше тялото. Сякаш някой ме бе стискал. Какво може да означава това? А и да не забравя.Два дни след като сънувах това, се разболях от нищо и в момента съм болна.

Ако някой може да разтълкува съня ми, нека пише коментар.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати