Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че ме гони бяла змия

Сънувах, че ме гони бяла змия

Сънувах, че ме гони бяла змия
Сънувах, че ме гони бяла змия. По нея имаше и черни петна, но чуствах, че не е за зло. Искаше да ми помогне, тя ме гонеше в залата където тренирам.

Залата беше пълна с хора и те всички се усмихваха и казваха да не бягам. Но не можех, не исках да ме достигне. След това я замерих с нещо и дружелюбната змия се ядоса.

Започна да съска, но вече не ме гонеше. Мина през много хора, които седяха, но нищо не им направи.

Отиде при собственика си. Имах чуството, че го познавам. Той я успокои и я пусна и тя пак започна да ме гони с добри намерения.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Д
Д
16.01.2011 12:55
Според мен в този случай змията е олицетворение на сексуален партньор. Ако разгледаш в някои тълкувания би открила, че когато змия съска срещу теб е на любовен похот. Или подобно. Може би в залата, в която тренираш, се крие човека за теб - с похотта и греха. Дори в Библията змията е символ на изкушението.
От змия до змия в съня има разлика. Да - понякога е на препятствие, опасност и болест. Но в твоя сън не ми се струва така. Надявам се дори, защото и аз днес сънувах бяла змия с някви черни малки и няколко само петна, която падна в леглото ми от небето, някъде отгоре. Искаше да ме клъвне, но не успя. И аз не усещах, че е зла. Но твоя сън ме успокоява. Виж кой е собственика на змията.
0
0
Сиана
Сиана
11.04.2010 11:32
Змията означава врагове. Има някой, които се опитва да ти направи лошо,
но чрез някои друг. Пази се от
неприятности, избягвай конфликти.
0
1