Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Гони ме змия в съня

Гони ме змия в съня

Гони ме змия  в съня
Значи сънувах, че съм вампир и то от тези, от поредицата Здрач (Карлайл),но това е нормално да сънувам вампири, понеже постоянно чета за тях. Но в съня ми имаше и змия.

Помня, че май беше черна, но аз знаех много неща за нея. Че е най-силната и отровна змия на света, и е някакъв нов вид, от около 6 години. Помня, че си говорех още някъкви такива неща от къде е, за силата и и някакви подобни неща.

И после реших, че трябва да избягам за да не ме убие, но тя в този момент ми казва: Недей да бягаш, не можеш да се измъкнеш от мен.

Но тръгнах да бягам и след не знам си колко км. се спирам и се сещам, че съм вампир и няма защо да ме е страх от нея и че мога да я убия за секунди.

А това бягство може само да нарани някой, понеже тя ме следва. Веднага тръгвам да се връщам при нея и на края май я убих, но нямам спомен, защото се събудих.

Какво ли може да означава сънят ? За вампирите разбирам. Постоянно за тях чета и в момента, и много за тази поредица, но змията и тя да ми каже, недей да бягаш, не можеш да се измъкнеш от мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Асиана
Асиана
20.04.2010 21:23
От личен опит знам, че змията е голям душманин, завистник около теб, който ти крои интрига. Пази се. Аз така сънувах две седмици съскащи змии и една, която все искаше да ме ухапе и веднага ми излезе голям яд с колежка.
0
0