Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че ме ухапва змия

Сънувах, че ме ухапва змия

Сънувах, че ме ухапва змия
Както обикновено сънувах няколко сънища за една нощ. Само два от тях си спомням подробно. Единият, който ме обезпокой,сънувах,че съм на сцена и трябваше да изнасям концерт, държах златна смия с червени очи.

Тъкмо когато исках да я оставя на земята тя се обърна и ме захапа за показалеца, след това още веднъж, не съм много сигурна, но мисля ,че беше между палеца и показалеца. Ухапа ме общо четири пъти по ръката и сякаш наистина ме хапеше, усещах болка.

Спомням си, че имаше много хора пред мен, публика затова помолих някой за помощ, но само един човек ми обърна внимание, другите просто гледаха. Какво може да означава?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
лилиту
лилиту
07.04.2013 16:10
тва сънувах,онова сънува-аз не си пиша всеки ден кво съм сънувала щото е скучно.сънищата са само в главата ти-отразяват емоцийте от живота,нямат връзка с това каквво ще стане
0
0
Stefan
Stefan
01.04.2013 20:44
Когато си сънувала, че те ухапва змията сигурно точно в това време си изтръпнала. Аз сънувах един път, че огледалото пред мене се мърда и наистина като се стреснах от съня и се събудих огледалото се движеше.
0
0