Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
Анонимка
Анонимка
06.05.2013 13:37
Нищо ти няма. Ти имаш дарба и проклятие. Майка ми е същата. И тя като теб лекува хора с ръцете си. Това се нарича сеанс. Нищо страшно няма. Но отиди на екстрасенс, защото по този начин натрупваш енергия която не е твоя и той би ти помогнал да ти каже как да я владееш и да се освобождаваш от нея. Много е сериозен проблема ти и е впечатляващ. Много малко хора могат това, не го пропилявай ще се справиш! Успех!!!
0
0
Шушу
Шушу
30.04.2013 19:51
Според мен си нещо като медиум или индиго, в което няма нищо лошо. Просто иди при човек , който се занимава с тези неща (друг медиум). Ти иждаш аурите на хората, което е чудесно, на мен също ми се случва понякога. А за говора и крещенето, според става дума за дух, който те е обсебил..Трябва да се освободиш от него.. Надявам се, че съм помогнала с нещо.. :)
0
0
Яна
Яна
17.04.2013 20:58
Въображение!?Абсурд!!!Незнам дали си чувала за Динамо (ако не си пиши в гугъл) баба казваше че е отключил специални клетки в мозъка си!Може и при теб да е така и отиди да те баят!!!Заспивай на светнато ох...насълзиха ми се очите!Има нещо зад мен..А не сори!Е това е!!
0
0
аноним
аноним
26.02.2013 14:01
аз съм на 10.Направи казанска магия.Вземи един дилбок казан задъжително до коленете .Напълни го с вода а в водата сложи стара риза вземи от дядо ти.Сложи го на огън и когато започне да ври надвеси се над него и казвай точно една минута-БОГ ПАЗИ МЕ ОТ ЗЛИНИ КАЗНИУЛ-всяка неделя в продулжение на един месец и ще си спокойна давам гаранция аз го направих
0
0
Лили
Лили
15.02.2013 09:29
"Когато човек говори с Бог,това е молитва.Когато Бог говори на човека,това е шизофрения"
0
5
miss981
miss981
14.02.2013 00:22
ти имаш дарба да помагаш не само на хората може би трябва да помогнеш и на духовете който виждаш
0
0
viki
viki
13.02.2013 08:11
Ако си мислиш че е страшно ще свикнеш ти имаш дарба можеш да помагаш на хората
0
0
анонимна
анонимна
28.01.2013 13:57
Прочети книгите на Силвия Браун, мисля че ще намериш доста отговори.И аз мисля, че виждаш аурата на хората.Има и други случаи като твоя за които съм чела.Не се страхувай и не обръщай внимание на хората, които ти казват че лъжеш, все още много от тях са далеко от духовното израстване.Късмет.
0
0