Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
Радина
Радина
15.03.2011 22:14
На мен ми се е случвало нещо подобно, но само веднъж. Бях на Коледно парти с цялото си семейство. Останахме всички да спим в един апартамент, и тъй като нямаше къде да спя, легнах с братовчед ми на един надуваем матрак на земята. Масата беше точно до мен. Малко след като легнах, бях се замислила нещо и по едно време чух нещо като дяволско кикотене далеко зад мен (не знам как си го представяте това, но беше ужасно). Отворих си очите и видях, че в другата стая свети. Реших, че си въобразявам, но след като си затворих очите отново чух кикотенето, но много близо. Исках да стана и да се разсея, но изведнъж тялото ми започна да се схваща от краката на горе. Реших да извикам, но не успях. Много се изплаших, защото и дишането ми се затрудни. На ум си казах, че трябва да се отпусна и да пробвам пак, но отново не успях. Изпаднах в паника исках да извикам майка ми, която беше в същата стая, но нямах глас, само устните ми се движеха. Вече наистина не знаех какво да направя и не се сещам точно какво си помислих, но след тази мисъл, усетих как тялото ми започва да се освобождава от главата надолу (т.е. на обратно). Успях да извикам и да стана, легнах при майка ми, разказах й какво се е случило. Тя даже не ме пусна пак да легна на земята, но цялото преживяване беше ужасно. Никой няма обяснение какво е това,някои казваха,че е било кошмар, но знам че беше истинско. Така, че киноби, не си луда, случват се необясними неща. Надявам се да спреш да виждаш каквото и да било, за да не се стресираш.
0
0
Жакаристина
Жакаристина
08.03.2011 08:26
Здравей. Каква ти е кръвната група ?
0
0
tanq
tanq
02.03.2011 15:52
Здравейте. Всеки вярва в каквото иска. Тези които мислят, че лъжа - просто не ме интересува. Единствено исках съвет от някого, защото не си обяснявам тези неща. Искам да напиша, че вече свикнах с това. Просто не обръщам внимание. Когато го виждаш всеки ден, свикваш (светлините) Понякога ми е гадно, че само аз го виждам, а другите около мен не, но това е без значение. Искам също да се обърна към коментара на елфи - имам и внимание и обич и приятели, и това никога не съм го търсела, защото не съм била лишавана от него. Но ти явно си минал през този илюзорен свят, съдейки по коментара ти и се радвам,че си успял да излезеш на вън и да видиш истинските хора и живот. Написах, че всеки вярва в каквото иска и не мисля, че имам какво друго да напиша. Искам да благодаря за коментарите на тези, които са се опитали да ми помогнат с нещо. Лек ден.


0
0
Auburn
Auburn
27.02.2011 07:49
Мисля, че ще ти бъде от полза да прочетеш една поредица. Но за жалост тя още не е излязла цялата.

Книгите общо на брой са 6. Разказва се за 9 тинейджъри, които са различни от останалите. Те имат нещо даром.

Книгата е със заглавие : Дарба
Авторката е : Мерилин Кейт.
0
0
бени
бени
12.02.2011 10:28
Мила ми Киноби,
Не обръщай внимание на тези, които те обиждат. Това е дар от БОГА и го оцени и се помъчи да го доразвиеш напълно. Твоята цел в този живот е да помагаш на хората само, че трябва да се научиш как да използваш дарбата си. С годините напред ще осъзнаеш много неща и можеш да бъдеш от полза на хората, стига това да те удовлетворява. Аз искам и помагам доколкото мога, но нямам тези способности, които ти имаш, и въпреки това се опитвам да помогна донякъде Желая ти светло бъдеще и успехи.
0
0
Радина
Радина
10.02.2011 20:51
Мила киноби, ти не си луда, ти просто си пълна откачалка, но ти не си виновна, а майка ти. Моля те, вземи мерки. Благодаря предварително.
0
0
Ivelina
Ivelina
24.12.2010 12:18
Аз ти вярвам, защото самата аз преживявам същото. На мен ми се случва в определена възраст да виждам различни неща, необясними за околните. На 29 години съм в момента, напълно здравомислеща съм. И мен родителите ми искаха да ме заведат на психиатър, но се случи нещо необичайно и те свикнаха с моята дарба. Майка ми държехе чаха пълна с вода, аз я погледнах и тя полетя над главата и после се пръстна във въздуха и водата се разля. Тогава бях на 10 години. Това се случи наистина. Майка все още го помни горката, сяках беше вчера. И за дарбата ти да лекувах с ръце. Всичко каквото описвах, че ти се случва се случва и на мен. Четох и другите коментари по-горе и се замислих много. Преровила см десетки книги и литература по тези и много други теми. Стигнах до извода, че във вените ми тече кръв на извънземно, отколкото на човек. Замисли се от къде си произлязла и ще се убедиш сама в тази истина. В една книга четох, че учените установили много странни геномодифицирани гени в човешкия организъм. Те наподобявали човешката кръвна група, но не точно даже все повече откривали генни деформации в човека. Толкова харесах тази книга от библиотеката, че си я купих. Казва се Тайните на Генетиката, Кои сме Ние ? Чети в книгите ще откривах това, което исках да научих, исках да знаех и да разберех. Дано съм ти помогнала, мило момиче. Нито си луда, нито откачена кажи го на вашите и стига са те обиждали или водили по разни доктори, които се страхуват от нас. Отричат всичко това, което ни се случва и се опитват да те объркат още повече. Мъжат ми е жив свидетел на всичко това, родителите ми, сестра ми и брат ми. Могат да ти потвърдят, че съм напълно нормална, не съм и никога не съм взимала наркотици или друг вид лекарства. Ние с теб сме едни от тях-екстрасенсите, врачките, гледачките. Тези, които помагат на хората - те имат същите способности, да не би да са луди ? На още и други въпроси сама си отговори. Чети - в книгите се крие истината, която търсих за себе си.
0
0
cvete
cvete
20.12.2010 12:27
Отиди на лекар да ти прегледа вътрешното ухо. В някои случаи, при определени звукови честоти, можеш да виждаш светлини и отделни звуци и тонове.
0
0