Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
Мария
Мария
18.04.2011 21:33
Не знам за другото, но светлините и аз ги виждам. Това е само едно - халюцинации.
0
0
romeo rumenova
romeo rumenova
08.04.2011 01:23
Имам червени очи и не нося лещи, от малка имам червени очи. Повярвай, не се притеснявай, ако те мислят за луда.
0
0
ивета
ивета
04.04.2011 12:53
Здравей. Ти не си луда и вярвам. Наистина това е страховито, но се успокой. Това е дар от Бога. А ти трябва да го приемеш и да се опиташ да свикнеш с това. Това е някаква сила, ти ще станеш добра лечителка или ясновидка. Но не не страхувай, бъди уверена и продължи с високо вдигната глава.
0
0
тойxx
тойxx
29.03.2011 15:55
Отдели се от масата /хората/ и нещата ще ти се избистрят, ако Бог ти говори и сърцето ти казва, че е той, позволи му да каже това, което има да казва. Но тръгни на път и ще разбереш за какво си призована.
0
0
Антон
Антон
23.03.2011 14:27
Не си луда, не. Имаш възприятията на ясновидец и лечител - това си е дар от Бога. Въоръжи се с търпение и подходи като изследовател - виж какво искат тези хора, разбери откъде са. Ти си като отворена врата за тях и те искат чрез теб нещо да кажат на някой друг. Това, че виждаш болките на хората може и да ти е неприятно, но е хубав дар - може да се окаже по-нататък, като развиеш това усещане, че можеш и да казваш някакъв лек да болките - способностите ти са наистина огромни, радвай се и не се плаши.
0
0
анета
анета
21.03.2011 14:52
Мило дете, това е дар от господ, лекувай хората, не се плаши и не се притеснявай, ще свикнеш.
0
0
madwoman
madwoman
18.03.2011 10:30
Коноби, според мен има нещо назад във времето, което се е случило и това е отключило способноста ти да виждаш болката на хората. Може да си избрана, за да помагаш. Не знам, но се опитай да използваш това по най-добрия начин. Опитай се да разбереш всяка светлина, какво означава и какво ти показва. Може да има и друго обяснение и то е, че виждаш аурите на хората - живи или не не знам, но ги има и това за мен е факт. Много може да се говори и мисли по твоя въпрос, но не искам да навлизам в подробности, които аз самата не съм сигурна дали разбирам напълно. Надявам се да съм ти била полезна по някакъв начин. Хубав ден.
0
0
...
...
17.03.2011 16:18
Не знам как да помогна. Или махни 3d очилата и слушалките, или няма спасение за теб. Почвай да лекуваш или нещо подобно, не знам.
0
0