Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Ревността е болестно състояние

Ревността е болестно състояние

Ревността е болестно състояние
Аз съм жена на 28 г., разведена съм. Преди около 5 г. се запознах с бившият ми приятел и като всяко начало всичко беше на ниво.

И отношение, и всичко, но с течение на обстоятелствата се оказа, че човекът е пристрастен към лъжата. Непрекъснато ме лъжеше, защо нямало да дойде и такива подобни.

Много скандали, много ядове и реших да сложа край, до преди няколко месеца, за пореден път и както винаги той не ме оставя да си продължа живота.

Постоянно ме притеснява, ревнува от колеги, дори ми е и посягал. Не знам какво да му кажа и как да го разкарам от живота си поради факта, че той е непредсказуем.

Не отричам, че ми е помагал, но сега е просто нетърпимо. Напива се и всички мъже в болния му мозък са ми били любовници.
Имам нужда от съвет, моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
44
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
ellii
ellii
16.05.2010 10:46
Да, ревността е болест, знам. Изкарай ограничителна заповед и готово. Аз така бих постъпила. Успех.
0
1
гора
гора
21.03.2010 12:19
Ревнивците са болни хора, но понякога са преживели нещо много лошо и затова не вярват. Или в семейството им е имало нещо, което е било на по-голяма почест от тях, или са казвали истината и не са им вярвали.
4
0
Ади
Ади
20.03.2010 14:35
Млада жена си, спасявай се докато е време. Нека остане като лош сън. Само не си мисли, че въпросният ще се промени, никога няма да стане такова чудо. Както и да те моли, не се поддавай на убеждения. Спасявай се и почвай нов живот. Успех.
2
0
теди
теди
20.03.2010 10:44
Остави го докато е време, после ще става още по зле, това е болестно състояние. Аз не бих търпяла такова нещо. По - добре да живееш сама, отколкото да страдаш и всеки път да се страхуваш какво ще извърши този човек.
4
0