Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Ревността е болестно състояние

Ревността е болестно състояние

Ревността е болестно състояние
Аз съм жена на 28 г., разведена съм. Преди около 5 г. се запознах с бившият ми приятел и като всяко начало всичко беше на ниво.

И отношение, и всичко, но с течение на обстоятелствата се оказа, че човекът е пристрастен към лъжата. Непрекъснато ме лъжеше, защо нямало да дойде и такива подобни.

Много скандали, много ядове и реших да сложа край, до преди няколко месеца, за пореден път и както винаги той не ме оставя да си продължа живота.

Постоянно ме притеснява, ревнува от колеги, дори ми е и посягал. Не знам какво да му кажа и как да го разкарам от живота си поради факта, че той е непредсказуем.

Не отричам, че ми е помагал, но сега е просто нетърпимо. Напива се и всички мъже в болния му мозък са ми били любовници.
Имам нужда от съвет, моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
44
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
аз
аз
27.01.2015 15:59
Според мен трябва да го оставиш!Такъв мъж не можеш да промениш!!!Бягай докато все още не е станало късно....
Търси щастието с някой друг!
4
0
Павлин
Павлин
27.01.2015 13:00
Дай му бонбони тик так и му кажи, че времето му изтича, прочетох го от една книга надявам се да върши работа щом от дума не разбира.
1
0
Васил
Васил
14.01.2015 14:30
Дими,пропуснах и теб да спомена,ама какви са тези грешки бе хора?!Вие български език учили ли сте?Нямам думи.....
2
1
Васил
Васил
14.01.2015 14:26
Стефи,аз се учудвам повече на елементарните ти правописни грешки,отколкото на статията.ПАЗИ БОЖЕ......
2
1
Стефи
Стефи
29.08.2014 07:30
Малко уважение бе хора,тя иска савет в безисходица е вие глупости пишете,така е когато оганя гори саседската къща,но савсем друго ако подпали нашата черга.Такива хора като този човек са неуверени и непредсказуеми както каза тя,и опасни и агресивни както се казва ,,вземат ти страха,, с което те правят несподобен за нищо почти,...но от друга страна в повечето случаи са с някакво ,,отклонение,,и страхливи(давайки вид на силни но само пред по слаби от тях).Момиче просто намирай начин и бягай,или хора които на него да вземат страха,...но се махай по бързо,съдейки по думите ти,но истината си я знаеш ти .
4
0
DIMI
DIMI
22.02.2014 00:40
здравеи мила.от това което си написала мога само да ти дам един савет.аз сам минала по -този пат и затова мога сас сигорност да ти кажа че те разбирам.саветат ми е да го оставиш,не ти трябва маж който се напива и ти вдига рака.колкото и да те обича мажат не е маж след като посяга на Една жена и това не е лубов а е обсебване.на мен ми се случи сащото преди години и когато ми вдигна за парви пат рака това беше и последнят пат.взех си багажа и го оставих.тои плака моли ми се заклева се че няма да се повтори но аз му отговорих.ЕДИН МАж СЛЕД КАТО ВДИГНЕ РАКА НА ЕДНА жЕНА щЕТЕ ГО ПОВТОРИ И АЗ НЕСАМ ОТ ТЕЗИ жЕНИ КОИТО ТАРПИАТ МАЛТРЕТИРАНЕТО.мила пожелавам ти успех и дано скоро да вземеш решение което да е за твое добро.
3
1
sam_
sam_
16.10.2013 19:55
седнете един ден и му кажи всичко това, което каза тук, в смисъл, че неискаш вече да си с него искаш да продължиш живота си в който той не в него.
но спокойно без някакво напрежение, обясни му категорично без да си колебаеш, че всичко е приключило. смятам, че той ще се ядоса от казаното от теб, затова гледай да го направиш на обществено място като седете по назад. не толкова в тълпата но все пак да има хора около вас.
дано каквото и да се решиш да направиш, да престане.
0
0
ceco 3562
ceco 3562
12.10.2013 20:54
Нещо се пропуска!!..или премълчава.И най здравият психически мъж,може да бъде накаран да ревнува!!Зависи колко е влюбен!...и каква ,,добра,, е съпругата му.
3
4