Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Различни сцени в един сън

Различни сцени в един сън

Различни сцени в един сън
Първо сънувах, че съм част от група от около 10-тина човека които бягаме във една скалиста долина - гонени от стадо разярени мамути. Със очите си видях как един мамут прониза със едната си бивна през гърба и стомаха един човек, който се опитваше да се скрие между две големи скали. после със още няколко човека успяхме да се изкачим на една много висока скала, на която бяхме в безопасност.

Следващата сцена от съня ми е:

Със най добрият ми приятел сме в моята кола аз карам а той се вози на задната седалка. Говориме си както винаги на най различни теми, в следващият момент на задната седалка се появява брат ми и приятелят изчезна, пристигаме пред блока в който живея и виждам до колата едно момиче горе долу на моята възраст със черна коса, което в реалния живот не познавам но в съня си познавах я чувствах много близка почти като сестра. Тя плачеше и влезна на предната спътническа седалка до мене, аз първосигнално я прегърнах за да я утеша. . .

Другата сцена е много кратка как се появяват две черни кучета, които въртейки опашки дойдоха при мен и аз дълго време ги галих.

Следващото което сънувах беше, че се разхождам по път през гората със моите родители, по някое време край нас минаха един кон и едно пони. Първо конете си бяха спокойни после големият кон започна да ни гони сякаш защитаваше територията си. После се появи още един кон, и тогава всички коне си тръгнаха по пътя и ни оставиха на мира.

По едно време гората свърши и стигнахме до една скала от която трябваше да се спуснем по една стълба на около 10м. на долу, където имаше някакъв търговски център. Във търговския център влезнахме в едно малко магазинче за сувенири, аз исках да попитам продавачката за цената на един сувенир а тя беше много груба, при което аз я нагрубих също и излезнахме от магазина.

И там свърши съня ми поне до там аз помня. Някой може ли да ми каже какво може да означават тези сънища?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена
Албена
21.02.2022 21:17
За съжаление не бих могла да отговоря какво точно представляват всяка една отделна сцена, но и аз често сънувам различни неща без да имат никаква връзка. Прескачам от приказка в приказка.
0
0