Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях различни убииства

Видях различни убииства

Видях различни убииства
Не знам как да започна. Напоследък се случи нещо много лошо на мен и моя приятел. И от няколко дни сънувам един и същи сън. Ето го и сънят ми:

В къща сме се събрали с приятели и както си стоим на масата, един от мойте приятели почна да се кара с някакъв човек, който не познавам и го наръга.

След това, моят приятел ядеше нещо, някакъв десерт, но от тоя десерт течеше кръв.

След това се оказахме на някакъв огромен паркинг и имаше много хора, който бяха с ножове и качулки.

И веднага след това, се озовахме пак в тази къща или апартамент и аз не знам.

Както си стояхме, влезнаха двама мъже и намушкаха едното момче и докато моя приятел каже: Какво става тук, вече го бяха намушкали много пъти.

Намушкаха и третото момче, което беше с нас. И неговата приятелка до държеше, след което аз хванах приятеля й, а тя извика линейки.

Аз и извиках да дойде да държи приятеля й за да отида да видя моя приятел. Плаках много, помислех си, че е починал, но той отвори очи и ми каза нещо.

Аз му казах само: Замълчи, идва линейката, всичко ще е наред. И когато дойдоха линейките само моя приятел и другото момче оживяха.

Моля ви от сърце, помогнете ми. Искам да разбера какво означчава този сън. Имаме страшно много проблеми сега и мислим, че този сън вещае нещо лошо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Loreta Ivanova
Loreta Ivanova
22.01.2010 20:16
И аз съм сънувала един и същи сън, отново и отново. Според мен, просто обичаш близките си и много те е страх да не ги загубиш. Няма място за притеснение.
0
0