Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Ако не се освободя от него, ще се побъркам или ще...

Ако не се освободя от него, ще се побъркам или ще...

КикаКикаНовак
Ако не се освободя от него, ще се побъркам или ще...
Ще разкажа нещо, което преобърна живота ми! ! ! Една вечер нещо невидимо ме удари. Беше за секунди. . ударът го усетих върху главата ми все едно нещо влезе е мен и слезе до сърцето ми. Чувството е нещо като мн силни вибрации все едно вътре в мен имаше заметресение.

Веднага след това усетих как всичките ми чувства, мечти, желания, емоции излязоха от мен. Почуствах се все едно съм празна. От тогава съм в пълна депресия и апатия към всичко. Няма за какво и не искам, но нещо все едно ме натиска да съм така. Болки силни болки в сърцето постоянно. Изчезна ми апетита не мога да ям. Кошмари всяка вечер.

Цялата се изринах и станах на петна. Чувствам голяма тежест в тялото ми и едвам ставам от леглото. Трудно ми е до тоалетната да стигна. Нямам никакви сили. Постоянно спя. Понякога спирам да виждам, понякога спирам да говоря. Нещо вътре в мен ме измъчва, тормози ме. Усещам някаква сила над мен която се опитва да ме унищожи.

Лоши мисли ми се натрапват, които не са мои! ! ! Понякога нещо става с акъла ми и как да го обясня все едно нещо ме връзва акъла да не мога да мисля абе като луда общо взето. Само, че не съм. С всичкия съм си все още. . Приятелките ми мислят, че съм почнала да се дрогирам, а родителите ми че нещо психически не съм в ред. Не мога да ходя на църква понеже след това ми става ужасно зле. Нещо ми каза че ако ходя на църква ще умра. Усещам нещо в тялото ми как се разхожда и постоянно имам конвулсии.

Кутретата на ръцете и краката ми се мърдат сами все едно някой го дърпа толкова видимо и чувството не е приятно.

Знам как звучи всичко това! Повечето от Вас ще ме помислят за луда. . вече свикнах нормално е, който не го е усетил това нещо няма как да ме разбере. В много тежко положение съм! Търся някой който разбира от тези неща.

При доста хора известни и не толкова съм ходила, но никой не успя да ми помогне. Едни казват че е магия други проклятие а трети демон. Каквото и да е, ако не се освободя от него то или ще ме побърка или ме умра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
alyoshkin1
alyoshkin1
02.04.2022 03:42
кика ,няма нищо страшно ,не си луда имаи вяра защото, нищо не ни постига без знанието на БОГ,затова спокоино ,ще отмине ,колкото и да не ти се ходи на църква ,иди .бъди на литургии .ако искаш това да те остави трябва да направиш нещо .не се отказваи продължаваи борбата ,ако ти става лошо от църква ,това е сигурен знак че в тебе има нещо лошо ,което не иска да ходиш на цървка ,ходи в цървката и там се моли,колкото и да ти е гадно не излизаи от там ,ходи всеки ден .иначе няма друг начин да се оправиш./Бог е дупуснал това да се случи с теб за да те спаси .за да спаси душата ти /защото по друг начин ти не би се сетила за него ,това ми е имеила rom32@ feisbook aliosha kovachev
0
0
alyoshkin1
alyoshkin1
02.04.2022 03:36
здр кика .бил съм обсебен ,твоя случаи е обсебване ,дано да прочетеш този мои пост,кажи как да се свържа с теб ,ако искаш да поговорим даи феис,слушаи знам че Бог те отвращава но проблема ти е че това е лош дух в тебе ,колкото и да те отвращава моли се ,защото това не е твое а демона ти го прехвърля ,тои се отвращава а не ти ,,,,не го слушаи прави обратното ,колкото ти е по зле повече се моли,ходи на църква изповядаи се и вземи причастие ,,друго когато ти е зле кажи му на глас ,в името на иисус христос махни се от мен ....много искам да се оправиш ,имеила ми е rom32@ ,,Господ да е с теб /ше се моля за теб
0
0
Кика
Кика
12.11.2019 06:16
Разбирам,че трябва да се моля на Бог,но не мога,нещо ме отвращава и нямам желание да се моля,а ако почна да се моля то после ми става много зле.Моля за помощ!!!Наистина имам нужда..сама не мисля,че бих могла да се справя.Благодаря на всички :)
0
1
Кика
Кика
29.11.2019 02:21
Благодаря!Опитвам се с все сили да не се давам.Понякога ме успокоява леко когато си слагам сол върху мен,но не мога да седя постоянно със солта,а и не съм същата искам да съм си старата аз на която и се живее и има мечти.Ако случайно чуете за някой,който може да махне това нещо пишете ми
1
0
Потребител#241105
Мила стегни се, не се предавай на злите сили, усмихни се, повтаряй Божието име, отблъсни дявола! Далеч от теб да стой, Боже Исусе не я оставяй бди над нея! И помогни на всички който се нуждаем от теб! Амин
3
0
K Stoyanov
K Stoyanov
19.11.2019 11:15
Ще се справиш само когато се обърнеш към господ и той го позволи.Усърдни молитви и работа по себе си.
2
0
Потребител#241105
Момиче ти си обладана от дявола! Не се плаши мила вземи Библията няма значение кои Завет е и се моли! Бог да премахне всяко безпокойство и страх от теб, да те дари със спокойствие и хубави мисли! Ангелите да бдят на теб и да те дарят с щастие... Вярвай в Бога и се моли Амин
3
0
Анонимен
Анонимен
20.10.2019 16:39
Шизофренията е заболяване, а не душевно сътояние, като лудост, както се изрази. Гласеве, усешания и т.н. Допитвала ли си се до доктор?
0
1
Кика
Кика
22.10.2019 03:16
Аз не чувам гласове,а ми се натрапват мисли които не са мои и са против волята ми.
1
0
Анонимен
Анонимен
20.10.2019 08:34
Здравей!
Отивай на психиятър. Това са симтоми на хизофрения .
Услех! Лечимо е, знам го от опит
0
1
Кика
Кика
20.10.2019 14:27
Абе хора аз усещам болка и че нещо ме измъчва против моята воля как да ви го обясня.Усетих и кога дойде..на моменти съм нормална,но доближа ли църква и ме побърква това нещо.Наистина ви казвам не съм луда само така изглеждам.
0
0
Анонимен
Анонимен
19.10.2019 16:01
Спри да се филмираш най-адекватния съвет
1
2
Кика
Кика
19.10.2019 19:21
Грам не съм филмирана.Хора като теб на които не им се е случвало и не вярват е най-лесно да кажат на някой да не се филмирва.Щях да се радвам да съм се филмирала хех,но за жалост не съм.
0
0
Кика
Кика
09.10.2019 03:50
Виктор прав си.Аз от малка винаги съм тренирала..потдържам си тялото.По принцип ям здравословно,като някой път правя изключение да си похапвам и боклуци,но рядко.Винаги съм била щастлива и съм се радвала на живота.Не съм изпадала в депресии или някви такива глупости.По принцип не живея с мисълта за демони,духове и магии..Просто се случи една вечер и аз осъзнах,че някаква сила в момента ме измъчва на сила против моята воля.Необяснимо за мен какво е аз написах в интернет симптомите ми и ми излязоха тези неща.От там аз наистина усетих,че нещл такова ми се случва,защото нещо необяснимо ме мъчи и не ми дава шанс да се зарадвам.Но това не е от мен самата.Не мога да го обясня,колкотл и да ми се иска.Дори за мен е малко не обяснимо след като съм в това състояние.Няма причина аз да съм в такова състояние.Живота ми е супер обаче вече няма смисъл защото тази сила дето ме тормози ми идва в повече.Не ме разбирай погрешно аз съм позитивен човек без излишни драми.На мен никак не ми се иска да гушна букета повярвай,ако беше така нямаше да търся помощ.Нещото за което говоря ме кара на сила хах знам че звучи налудничево..но това е истината.А и айде да оставим психиката на страна,защото повечето ще кажат че съм откачила нещи.Ама как изведнъж спирам да виждам,как изведнъж спирам да говоря,как изведнъж спирам да чувам,как изведнъж ми отказва тялото как стават тези неща от нищото и след малко от нищото се оправям.Необяснимо е!Казвам Ви имам проблем с този вид неща от сорта на магии и обсебвания,но не мога да намеря човек който да разбира и да ми помогне.Оказа се,че в България всеки втори на думи е големия магьосник и разваля всякакви магии обаче в действителност нищо не прави освен да ти вземе паричките.Знам че все някъде има такива хора каквито аз търся,но дано успея да ги намеря.Моля Ви всички за помощ,ако някой знае или е чувал за някой човек който не е шарлатанин нека ми пише.
1
0