Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ще се радвам, ако някой ми разтълкува този сън

Ще се радвам, ако някой ми разтълкува този сън

Ще се радвам, ако някой ми разтълкува този сън
Сънувах, че е вечер и съм на терасата вкъщи с майка ми и пушим и си говорим. Отсреща има училище (действително) и се появява на прозореца на една от стаите жена, която тупа бял чаршаф. В този момент се замислям, че е лято и че няма как да има някой там, най-малко да тупа чаршафи.

Когато поглеждам натам отново тя, но като призрак (видимо възрастна) във въздуха и ми прави знак с ръце да отида и ми казва : Ела! Аз се уплаших ужасно много и започнах да викам Не, не! Започнах да се задушавам и да бутам и майка ми и едва, когато се събудих, успях да си поема въздух. . . Тоя сън ме мъчи ужасно, а нямам близка жена починала наскоро или нещо такова. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
pami
pami
12.06.2016 06:04
Здравейте.Моля Ви някой да ми разтълкува следният сън....Сънувах,че е зима и няма ток по улиците.Само там където аз стоях до едно магазинче беше светло.Някой ми каза,че трябва да тръгна и да посрещна някаква жена по улицата.Тръгнах по улицата.Беше тъмно.Тогова срещу мен видях жената.Висока,слаба,руса с мъжка прическа.Пред нея припкаше едно малко,черно кученце.Аз и казах здрасти,трябваше да те посрещна?! А тя ми отговори "Нямаш работа тука.Надолу е много тъмно.Връщай се".Обърнах се и тръгнах към магазинчето,от което бях тръгнала.Виждах го от далече как свети.Жената вървеше след мен.След като ме придружи до магазинчето ми каза следното..."Моята работа е, да се докосна до пътя, а твоята е да го извървиш"....След, което се събудих.....
0
0
Наталия
Наталия
19.08.2014 09:29
да добавя:Това, че призракът те вика и означава, че бъдъщето е неясно, но и неизбежно. А това, че буташ майка си и не можеш да кажеш нещо, може би означава, че в реалния живот искаш повече неща да споделиш с нея, искаш, може би тя да прояви повече разбиране,да ти даде някакви насоки към промените, но не успяваш или се притесняваш да споделиш напълно откровено...
1
0
Наталия
Наталия
19.08.2014 09:21
Този сън, според мен, показва, че много се страхуваш от неизвестността на бъдъщето (Жената-призрак и бял чаршаф- бял лист без информация) и предстоящите промени, които ще има в живота ти. Настоящето не те удовлетворява и носи ти много стрес, от който искаш да се отървеш, но те е страх и се притесняваш да промениш нещо в живота си - да не би да стане по-лошо(страхуваш се и не можеш да си поемеш дъх насън)Аз бих се постарала да се отпусна, да обмисля, какво най-лошото може да се случи, ако реша да променя нещо и да започна да действам с мисълта, че възможно най-лошото не е толкова страшно, а всичко друго, което ще се получи ще е по-добро. Ако не действаш - живота се застоява, всичко, което се застоява, обикновено гние и умира.... така че, действай смело! :) Успех!
0
0
Зетабета
Зетабета
19.08.2014 00:04
Здравей! Сънят ти носи информация за промяна в близко време.Майка си да сънуваш-късмета е с теб,да пушиш-измама,чаршаф да видиш-желание ,да го изтупват/изтупваш/-освобождение от лоши мисли,бяло-беля,възрастен човек-мъдър съвет,призрак-неясно бъдеще,да ти говори-объркани мисли и желания,училище-новини.Нищо страшно и притеснително,бъди внимателна в общуването с приятели,вслушай се в съветжот близък човек.Всичко добро.
1
1
Наталия
Наталия
19.08.2014 09:30
Много добър отговор, ако бях го прочела - нямаше да пиша своя коментар :)
0
0
Божидарка
Божидарка
19.08.2014 00:03
Според мен е добре че не си тръгнала с нея и да имаш близка починала която те е викала и бялото носи бели и неприятности .
0
0
yuki
yuki
18.08.2014 20:48
а може би всъщност имаш близък починал ,може би отсреща някой е починал скоро....ако ме разбираш какво имам предвид ;)
0
0
Asmodeus
Asmodeus
18.08.2014 17:11
Опасен сън, не разговаряй с мъртъвци насън и не ги хващай за ръката, могат да те отведат на оня свят и да не се върнеш повече. Така умират хората в съня си...
0
4
Asparux
Asparux
18.08.2014 23:49
Малее по тъпо нещо от това не бях чувал-Счупи тъпометъра!!! Как да не разговаря със мъртъвци и да, не ги хваща за ръката. Това е сън! Чи, и ще я отведат на 0нИя свят, и няма да се върне..
3
0