Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Необичаен сън с кола

Необичаен сън с кола

Необичаен сън с кола
Имам много странни сънища и реших да споделя този, който сънувах снощи. Карах кола и не се справях добре(мисля, че колата беше такси). Трябваше да дам мигач за назад, но не знаех как. При всяко спиране бях на косъм да спра на пешеходната пътека, защото освен спирачката трябваше да натисна и нещо друго, но не знаех какво. Изведнъж сънят спря и дойде друг. В него имаше мъж, който караше кола по тесен път в планината. От едната страна беше пропаст, а от другата скали.

Мъжът падна в пропастта с колата си. После една много позната за мен жена(така си мисля, но не помня коя беше нито лицето и) и детето и(момиченце)караха по същия път. Жената го мина и се озова на някакви хълмове, при които обърна, но те бяха много странни. Имаше много високи и изведнъж се спуска на много ниски. След като мина хълмовете пак тръгна по тесния път , мина го и излезе от планината. Тогава се събудих.

Някой да има предположение какво значи този сън?
П. П. Времето не беше слънчево, а мъгливо и все едно ще вали.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
10.07.2014 00:05
Здравей! да сънуваш кола означава предвижване напред,преобърната кола-успехът ще ти изневери,пропаст-опасност,мъж-сила,скали,камък-твърдо отстояване на интереси,хълм-изкачване,постигане на цели,жена/момиче/-клюка,разправия.Това,че искаш да обърнеш назад,а неможеш-миналото ти ще те безпокои,но не ще успееш да промениш нещата.Предстоят ти вълнуващи моменти,успехът ти е гарантиран при условие,че не се замесиш в неприятни клюкарски истории.Всичко добро ти желая.
0
0
NONAME
NONAME
10.07.2014 01:40
Много благодаря за отговора :) .
0
0
NONAME
NONAME
09.07.2014 19:56
Може би трябва да добавя, че не съм на възрастта да шофирам(в съня също)
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
09.07.2014 19:03
Много интересен, а можеби и предсказвателен сън.Прочети съновника.
Може да те подсети за още нещо.
0
0