Болна от рак на...

Болна от рак на...
Здравейте! Бих искала да ми помогнете в разгадаването на един сън, който все се повтаря.

Няма да се впускам в дълги обяснения!
Става въпрос за майка ми, която редовно сънува как й казват, че е болна от рак на ...(тя не помни на кой орган са й казали).

Тези сънища започнаха малко, след като дядо (баща й) почина... :cry:

Много ви моля, помогнете! :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Деси
Деси
30.08.2012 19:27
Как така ще изпитва вина?! Това е абсурдно!
0
0
s
s
25.08.2012 16:01
А може би изпитва подсъзнателно някаква вина и по този начин се самонаказва?
0
0
светла
светла
24.08.2012 16:29
здравейте. прочетох и подкрепям мнението на анонимния/та приятел/ка,че това е плод на въображеието но ,изобщо не се тревожете и да си напрягате съзнанието ,защото в Божието слово се пише че „каквото изповядваме това и става“но Вие с вяра търсете Божията милост защото в последни времена мерзостите на дявола нараснаха до толкова че човек забравя дори и името си за да няма здрав разум та да не би да познае кой стои до него и на кого може да се надява,единствено вярата в Господа Исус може да ви предпази в тези трудни последни дни които живеем с надежда поне да сме при него ,но това може да стане единствено само чрез Исус ,повярвай те че той е БОГ И ТОЙ ще ви спаси ,пази защото в битието през годините на Ной хората не бяха по различни от сега БОГ ги придопреди че ще има много дъжд на земята ,но никой не повярва на това ,но напротив подиграваха се на НОЙ както може би сега някой ми се подиграват и се спасиха само 8 човека ,този кораб съществува и днес ,казва се Исус ,търсете господа и вярвайте в него ,и той е верен да чуе молбата на всеки един той ще бъде ваш щит на здравето,децата парите и на всичко което можете да се сетите,и най вече ще ви даде вечен живот ,защото той съществува ,толкова е реален колкото си ти който четеш това. Искам да отбележа нещо не съм луда ,просто вярвам ,че Исус е Бог на моя живот,вярвай и ти защото не се знае утрешният ден ,бог да бъде с вас.
0
0
s
s
23.08.2012 23:48
това са сънища,които отразяват травмата,през която е преминала и все още причинява тревоги.Най-вероятно се чувства застрашена и беззащитна и че ще бъде изоставена.
Това е знак от подсъзнанието да се замисли какво я затормозява-нека сама разсъждава над съня,да си зададе въпроси-''какво ми напомня това,какво се крие зад този символ,какво изпитвам''.
0
0