Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Защо хората не ми вярват, че искам да стана депутат?

Защо хората не ми вярват, че искам да стана депутат?

Защо хората не ми вярват, че искам да стана депутат?
Защо хората около мен не ми вярват? ! Oт 14 годишен искам да членувам в младежката организация на дадена политическа сила. Дълбоко в себе си съм убеден че един ден ще стана депутат. Всички около мен познати и роднини не ми вярват. Казват ми да не се занимавам с тези глупости. Но това за мен не са глупости а цел която вярвам в себе си че ще я постигна един ден. Точно от 14 годишен имам тази цел да стана депутат.

Защо ми говорят така. Съучениците ми бягат от часовете и не ходят на училище предпочитат да са по кафенетата, моловете, дискотеките, да се размотават насам натам само и само да не ходят на училище. Подиграват ми се и ме мислят за луд че имам цел, стремеж, желание и че вярвам в себе си че ще преупея.

Сега сме 12ти клас от 8ми клас постоянно ме подиграват и обиждат направо се чуствам като аутсайдер. На чина в класната стая никой не сяда до мен стоя си сам и никой не иска да и е приятел. Нямам абсолютни никакви приятели в класа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Zora_15
Zora_15
27.03.2017 19:39
Късмет, момче! Пожелавам ти всичко най-добро в политиката. Само внимавай, да не станеш като Бойко Борисов и другите измамници. Създай една хубава държава!
0
0
Пламена M.
Пламена M.
17.01.2017 11:45
А на теб защо ти пука. В крайна сметка, когато следваш целите си толкова неотлъчно, ги постигаш. И когато станеш депутат, те ще ти повярват и ще им натриеш носовете. Изтърпял си толкова години, остава още малко. В университета е друго - там ще се заобиколиш с хора, които споделят твоите цели и идеали. Изтърпи още малко.
1
0
maria
maria
12.01.2017 02:34
Различните винаги са сами,хората се боят от различното от новото. Извинявай но,няма как желязо и дърво да бъдат приятели.. ти сам каза какво обичат те, но теб като те гледам не го обичаш това.
Ти си от малкия % хора които имат цел и искат да учат. Изобщо не им се вързвай даже на пук на тях им докажи,че си различен дай им да разберат ,че си сериозен и като почнат да зависят от теб ще ти се молят! Човека е като котката , когато му е изгодно е много добър, когато няа изгода е зъл! Изобщо не им обръщай внимание нито на роднини нито на набори. Стани един успял българин,но моля те не напускай България, защото и тук трябва да има умни и учени хора. Много хора напуснаха България и се боя,че някой ден ще стане пуста..
3
0