Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg

Моята Стена

 • /АнонименАнонимендобави СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ: Скрита в миналото любовпреди 2 годиниСкрита в миналото любовСкрита в миналото любов
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Уж напираше да се запознаем, а накрая не ми проговорипреди 8 годиниМоже, но аз мисля че на външен вид не изглеждам толкова зле, имам си самочувствието че съм чаровна а не мега красавицата. Но всеки си има свои критерии за външна красота. И не е това което си мислиш, това че ми е станало любопитно за този човек че е проявил някакъв интерес и се е опитал да се срещне с мен на случаен принцип, не доказва че аз съм готова да се хвърля на вратът му аз даже на срещата нито отивах при него да го заговарям а очаквах той да предприеме крачка.
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Уж напираше да се запознаем, а накрая не ми проговорипреди 8 годиниЗдравейте драги читатели! Имам нужда от съвет, разбира се както всяка девойка попаднала в капана на любовта. Не се притеснявайте все още съм на фаза харесване. Така, историята почва от там където пастрока ми работи като отговорник на тютюнева фирма. И неговият шеф има син, който е на 30 години и необвързан (аз съм на 20). И как се е случило този мъж да ме харесва без да се е срещал с мен? Като е разглеждал мои снимки в рамка, които седят на бюрото на пастрока ми. А как разбрах, че ме харесва- ами като сам признал на пастрока ми, когато минавал с колата си покрай нашият квартал е видял момиче, което приличало на мен и отбил с колата и звънял по телефона на пастрока ми, за да го пита дали съм аз- тей като аз съм студентка и се прибирам само през лятото и празниците.

  Обаче, пастрока ми не си е вдигал телефона, и той най-вече му е знънял както споменах, за да се убеди че съм аз, за да може да слезне от колата и да дойде при мен за да се запознаем. И аз когато разбрах това реших наколко пъти да отида в тази фирма хем да помагам, и хем да го срещна. Обаче мина време никакъв го нямаше и точно на рождения ми ден аз отидох там отново за да почерпя работниците, както и шефовете. И точно на този ден той дойде, и тогава пастрока ми го извика за да го почерпя, а той беше стъписан защото не е очаквал да ме види там. И гадното беше че той през целия ден нито една дума не обели пред мен нито ме доближаваше.

  Това ме обърка, очаквах че той ще има желанието да се запознаем, а то какво стана. Затова се обръщам към Вас, за са ми кажете защо така се е държал отдръпнато, като е имал огромното желание да се запознае с мен...
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Приятелят ми не спира да сънува този странен сън!преди 8 годиниБлагодаря за отговора
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Приятелят ми не спира да сънува този странен сън!преди 8 годиниЗдравейте, случаят е, че приятелят ми от скоро не спира да сънува един и същи сън, който за него е "кошмар". Разказа ми за съня си, става свидетел на някаква сватба, вижда че от къщата пред която чакат гостите на сватбата излиза булката с младоженеца. И ми каза че булката съм била аз и даже съм била бременна, описа ме как съм изглеждала, но за съжаление не се виждало лицето на младоженеца.

  И приятелят ми разправяше, че докато ни е гледал го стегнало сърцето от болка и мъка, защото той има намерение да се женим (даже съм сгодена в момента за него). И както ни е наблюдавал, нашите погледи са се срещнали и аз съм го погледнала злобно и съм му се изсмяла. Ще ми кажете ли какво означава този сън и защо го сънува всяка вечер, защото се притеснявам, че не може да спи спокойно и все разплакан се събужда.