Анонимен
Анонимен
Новак
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Постоянно го сънувампреди 3 годиниКакто може би сте разбрали от заглавието всяка вечер от седмица може би сънувам момчето което харесвам . Сега стоя и се чудя какво ли значи това . Можете ли да ми обясните ?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах момчето, което харесвампреди 4 годиниАз съм момиче на 13 години . В съня ми става следното . Аз съм зад блока с приятелите си . Докато си говорим виждам голяма тълпа деца , които бутат момчето което харесвам към мен . Той се дърпаше в обратната посока . Все едно го беше страх да ми каже каквото и да е . По едно време децата просто си изчезнаха . Ние слезнахме надолу по тихата уличка в която си стоим попринцип и ги видяхме да играят в паркинга на нашия блок ( в който съм играла като малка ) . По-малките деца играха , а пък футболистчето ( нека така да му казваме ) си стоеше и си говореше с по-големите ( той е на 15 ) . Ние отидохме там и се запознавахме с всички . Едно момче ( някъде коркото мен , което не познавам ) каза че иска да ми покаже нещо и отидохме до другия край на малкия паркинг . Там не помня какво имашу ама постояхме малко и после се върнахме . Тогава стана странното . Това момче започна да ме закача ( не помня какво ми казваше ) и аз разбира се трябваше да му викам да спре и да го удрям ( леко разбира се ) . Тогава докато се усетя абсолютнж всички до един ни гледаха плюс футболистчето . Погледнах го и той каза пред всички " Аз и без това не те харесвам " бяха точните му думи . Веднага се отдръпнах от другото момчу и седнах ( където стоеше компанията на футболистчето ) и ги гледах как играят мач и се събудих . Можете ли да ми обясните какво значи сънят ми
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Доста объркана около сънищата мипреди 4 годиниНе помня много но той ме прегръщаше с ръка нали се сещате как . А в другия говорихме по скайп със сегашния ми който не съм виждала на живо от 2 години и сме заедно от няколко дни . И така де сегашния се показа но той не той а някой друг .

    Само да поясня че не съм сигурна дали наистина това е той защото не му се вижда лицето добре на профилната а той отказа да ми прати своя снимка защото нямал . А пък мисля че още не съм преодоляла бившият си приятел който много обичах . Какво ли ще значи съня ми .
  • /АнонименАнонименпопълни разширения си профилпреди 4 години
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Мъжкият език на тялотопреди 4 годиниКак мога да разбера че представител на силният пол ме харесва . Как го показва с езика на тялото си ?
  • /АнонименАнонименпопълни профила сипреди 5 години
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 5 години