Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Снощи беше много истинско

Снощи беше много истинско

Снощи беше много истинско
От две години съм влюбена в едно момче, с което сме имали всякакви моменти. . от хубави до "шибани". Никога не сме били гаджета, имали сме някакви моментни забивки, но само толкова. Чувствам, че го обичам и той го знае, но просто не гледа на мен по начина, по който гледам аз на него. Няма да изпадам в подробности отсносно това, ще гледам да мина по набързо към въпроса и съответно съня ми.

Сънувам го често, през някакъв период от време, но снощи беше много истинско. Преди месец той замина за другия край на България да работи. . Нито си казахме "чао", нито нищо. Той ми липсва, много. . :/ Знаеше се, че той заминава за Турция и аз така знаех, в последствие разбрах, че е на нашето море. Съответно няколко дни по - късно след проучване на едно приятелче, той разбра, в кой град се намира. Но за съжаление знам само това. Искам да отида при него за да говоря с него (не ме упреквайте имам си лична причина) Сега да преминем към съня :

Знаех, че сънувам, но беше като истинско. . Аз си бях вкъщи, когато получих обаждане от приятел, който ми каза, че го е намерил, тоест е попаднал на мястото на което работи. Аз съответно му казах да направи снимки, за да се убедя дали е той и да видя къде и какво е това място на което се намира. Е, направи снимки и ми ги изпрати. Както си гледах снимките на дивана у дома, и гледайки една снимка (помня я като все едно е пред мен в момента. "Снимката беше направена огледално снимано в прозорец и се отразяваше как стои на бар или нещо такова и над него виждах надпис сякаш на мястото, на което работи, но бяха размазани не ги виждах добре - буквите тоест. Изведнъж се оказах в бара, където работи. Правех се, че не го виждам, но не знам какво се случи и двамата пресякохме погледи и замръзнахме. С приятелите ми се бяхме разбрали да останем няколко дни там, но по лични причини аз трябваше да се върна в града ни след 4 дни. Минаха два дни, в който само се гледахме, не разговаряхме. Аз говорех по телефона уж не знаейки, че е зад мен си говорех с един приятел, как ще се върна навреме и си тръгвам след два дни, той го чу това. След като затворих телефона ме хвана за ръката и ми каза, че никъде няма да ходя.

Защо съм била дошла, не го ли обичам вече (защото в живота ни, когато съм около него се държа супер възбудено, а в съня си бях обещала, че ще се държа много дистанцирано от него и така направих ) и той ми говоре още подобни неща, не иска да си тръгвам иска да е с мен. . всякакви такива, аз не му повярвах и си тръгнах към квартирата където сме отседнали. На другия ден отидох там, вече си говорехме човешки разбирахме се, казах му да ми даде една бира и той седна да пие с мен. Пиехме и вече тъкмо му казвах, че след 2 часа си тръгвам и телефона ми звъна и се събудих.

Хора, знам че го сънувам защото ми липсва и мислите ми за него се отрзяват на сънищата ми. НО. . кажете нормално ли е да сънувам нещо, което толкова много искам да разбера на първо място и съответно да ида при него. Понеже не знам на 100% какво работи, дали е възможно наистина да е барман, дали получавам някакви знаци от съдбата. . не знам какво ми става, искам да поговоря с него. Моля ви кажете ми има ли някаква символика сънят ми. . На 1ви следващият месец заминавам за море, той ще бъде там до октомври поне това знам. В два различни града ще сме, но дали да се отбия при него, ако получа тази възможност. Моля ви дайте някакъв смисъл на сънят ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
maria
maria
07.07.2016 15:07
Според мен съня ти ,не значи нищо! Липсва ти имате минало и затова го сънуваш, и аз бяк като теб. Сънувах 5-6 пъти един сън с един приятел,който замина в Германия. Човек сънува неща, които обича и от които се страхува,или които му липсват..
Не се унижавай заради мъж,ако те е искал щяла си да разбереш.
5
1
Авторката
Авторката
08.07.2016 14:06
И аз знам ,че когато някой ти липсва или мислиш постоянно за него това се отразява на сънищата ти . Благодаря ти ! :)
5
0
miglena
miglena
07.07.2016 11:32
Човекът те е излъгал, че отива в Турция само и само да не го тормозиш, но ти пак го издирваш. Не ходи при него - няма смисъл. в миналото си му била само забивка, ако искаше нещо сериозно, отдавна да го е направил. Той не иска да е с теб и няма как да сте заедно.
0
7
Авторката
Авторката
07.07.2016 14:10
:D ОМГ
Явно не съм го написала достатъчно ясно - не го е казал лично на мен ,че заминава за Турция ;) На никога не беше казал ,разбра се от сестра му . И хвани прочети какво съм написала . :)
5
0
Потребител#172778
трогателна история, разгадаването обаче може да стане само от илюминати
4
21