Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво сънувах снощи

Какво сънувах снощи

Какво сънувах снощи
Искам да ви споделя странния си сън снощи. Първо, сънувах как изчезва Несебър. Аз бях на плажа в Слънчев бряг и колко голямо беше очудването ми като видях как изчезва част от града отсреща, заедно с къщите, направо пропадна и от него остана да стърчи само парченце суша.

Аз побягнах да търся децата си и да се евакуираме,защото знаех, че ще има вълна след това. После сънувах един огромен киносалон пълен с някакви гадни черни лъскави животни, които приличаха на плъхове или на прилепи.

Сънят ми беше много странен и объркан. На края една жълтеникава котка се беше закачила за крака ми и не искаше да се махне от крачола ми.

После сънувах как търся някакъв ключ от бившия си мъж и гоних по дълги коридори сина ми, който беше малко дете, а той е голям мъж. Всъщност него винаги тъка го сънувам, като малък.

Той се криеше и много ме ядосваше защото бързах да го хвана за да заминем от града с влака и да се евакуираме.
Това е накратко съня ми, пълен с поличби. Малко ме е страх защото когато сънувам такива сънища стават лоши неща, дано сега не е така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Юлиана
Юлиана
18.11.2011 12:56
Аз също сънувах прилепи днес - бяха много в една стая и с друг човек се опитвахме да ги убием - накрая май успяхме.Най-странното беше че предводителят им беше един голям плъх.Някой може ли да ми каже какво означава сънят ми?
0
0