Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам истински неща

Сънувам истински неща

Сънувам истински неща
Здравейте. За първи път пиша в сайта и ми е някак странно, но ще започна да пиша.

Често ми се случва да сънувам нещо реално. Така де, сънувам го и като се събудя имам чуството, че се е случило наистина.

Макар, че е било само сън, или ако съм сънувала, че някой ми е обещал нещо, после като го видя и го питам, а те ме мислят за луда. Нормално ли е ?

Напред сънувах, че той ми подарява някакъв пръстен и вечерта, когато лягам съм с него, а на сутринта го няма.

Да, било е сън, а беше много истинско. Случвало се е да сънувам и духове, вампири и т.н. И са изглеждали страшно реални.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Maria 28
Maria 28
29.12.2012 17:21
Много реални сънища има.Аз например сънувам че падам и всъщност спя,но съм в съзнание и потрепвам.Дори понякога направо се гърча.Докато сънувам очите ми са затворени,но всъщност съм будна.И често сънищата ми са объркани и разбъркани...и няма значение.Често като теб имам чувството че всичко си се случва наистина,но всъщност несъм напълно будна,а в полубудно състояние.Прави разлика между съня и реалността да не се излагаш и пий чайове за по-лек и спокоен сън.
0
0
:)
:)
19.05.2010 23:13
Според мен, Яница е права, че е възможно при някои хора душата да се отделя от тялото, както е описано и в книгата на Майкъл Нютон Пътят на душите.
За това упражнение не знам, но в съня си ние можем много неща. А усещането, че това вече ти се е случвало, е заради отминалите ти животи.
0
0
елена
елена
18.05.2010 19:18
И на мен ми се случват такива неща, понякога е плашещо. Случвало ми се е даже нещо да се сбъдне буквално. Мисля, че е за добро, все пак, един вид да си подготвен.
0
0
yanitsa
yanitsa
18.05.2010 18:14
Съвсем възможно е някой от нещата да са истински, защото някои хора умеят малко преди сън да изпадат в състояние, при което духът излиза от тялото и наистина преживява неща, които всъщност са реални. Ходим на различни места и преживяваме различни неща. След като се събудим, сме останали с впечатлението, че е било сън, но този сън е по - натрапчив от останалите. За това мисля, че е възможно някои от нещата които си сънувала, всъщност да са реалност. В това няма нищо страшно. Просто трябва да се опиташ да направиш някои упражнения. Опитай се по всяко време на деня, когато имаш възможност да си задаваш въпроса: сънувам ли или съм будна. И винаги проверявай, да знаеш, че си будна. Проверявай като цъкнеш лампа. Така ще тренираш съзнанието си и се опитай преди сън да направиш същото. Съсредоточи се и си повтаряй: будна ли съм или сънувам. Така ще тренираш мозъка си и когато в съня си се попиташ, будна ли съм или сънувам и видиш, че сънуваш. Но се осъзнаваш, тогава ще разбереш, че действително си постигнала ефекта, когато душата излиза от тялкото докато спи. Дори да ти се струва малко налудничаво, опитай, нищо не губиш. Просто опитай и ще видиш сама резултата. Между другото, това съсредоточаване става много трудно и няма да стане за 2 дни упражнения.
0
0
Ivan
Ivan
18.05.2010 01:00
Ами то, по - скоро виж дали нещата, които сънуваш наистина стават, дори и след време. То е ясно, че на всеки сънищата са като истински. Много от тях отразяват наши подтистнати чувства и желания.
0
0