Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън, който беше много приятен за сънуване

Сън, който беше много приятен за сънуване

MileniumMileniumНовак
Сън, който беше много приятен за сънуване
Здравейте.
Нов потребител съм в този сайт, но последният ми сън много ме развълнува. Аз много често сънувам и то все дълги и много богати на картини и действия сънища.

Последният ми сън започна с това, че плувах с любимия ми човек във вода - чиста. Беше ми много приятно. Не бях сама. С мен беше мъж, към който изпитвах много топли чувства, дори любов.

Мъжът не беше моя съпруг. Както си плувахме, решихме да излизаме на брега и изведнъж започнаха да се образуват високи вълни, но ни е изобщо не се страхувахме и съвсем спокойно си плувахме, за да излезем-без паника и страх.

Вълните се образуваха, настигаха ни, ние ги преодолявахме, без да загубим равновесие. Когато излязохме на брега, той застана на нещо по на високо от мен и аз го прегърнах през бедрото и изпитвах такива силни чувства на обич към него.

В това време се взирах към водата и исках да видя водата. Беше чиста и спокойна - небесносиня. И не беше море, а беше нещо като голяма бразда, пълна с вода и до нея имаше още три такива бразди, но те не бяха пълни с вода.

В тази голяма бразда, в която имаше вода, имаше една голяма сателитна чиния с антена. Когато видях тази подробност, тръгнахме и срещнахме една много мила жена, която беше моя майка, но всъщност не е моя майка и търсеше сестра ми, аз нямам сестра и плачеше.

После я намерихме и седнахме на една маса с много хора, сестра ми. Прегърнаха се с майка ми и плакаха много и аз почувствах радостта от облекчението, което беше в душите им.

После спряха да плачат и майка ми даде някакви жълти стотинки на един мъж до мен, който ги остави на масата и съня ми свърши. Много бих искала да знам какво значи този мой сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати