Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Баща ми ни изгони от нас

Баща ми ни изгони от нас

Баща ми ни изгони от нас
Майка ми изпрати СМС на пророчицата Ванга (не знам защо точно Ванга). След изпращането на СМС-а, майка ми полуи отговор.

Тя ми показа СМС-а, за да видя какво и е казала Ванга. Баща ми ме попита какво пише, но нищо не му отговорих.

Оставих телефона, а той го взе и като видя, че е до Ванга, ни се скара и ни изгони от къщата.

Моля ви, кажете ми какво означава конкретно това, че баща ми ни изгони от нас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ин
ин
03.10.2012 18:18
стефке стефке мозъка ти е като на кон с капаци ....вижда само това което иска да види....
а това с есемесите го е писал гаранция някои олигофрен психолог с някаква извратена цел
0
0
ely
ely
03.10.2012 10:50
браво Стефке и аз съм чувала подобни неща за"пророчицата"
0
0
Марин Иванов
Марин Иванов
02.10.2012 22:40
Стига сте писали глупости !!! Който не вярва просто да не се занимава с това.
0
0
стефка
стефка
13.07.2011 09:20
Всъщност ДС е давало информация на Ванга за хората, които са я посещавали. Ето защо тя е "познавала" на голяма част от тях. По време на социализма се знаеше всичко за всеки, нямаше скрито-покрито. Така се получава чудесен "феномен".
Агенти бяха 2 от 20 души. За да отидеш до Петрич се изискваше пътен лист. Като ти го издадат, вече знаят накъде си се запътил. Звънят й по телефона и казват другарката "Х" от Нова Загора чака при теб. Те нямат деца в семейството, майка й работи в млекоцентрала и т.н. Когато е "готова" с информацията "отгоре", Ванга вика другарката "Х" от Нова Загора. И естествено й познава. Ето как се създава мит.
Този канал е използван от ДС да се внушава на некои по-суеверни другари правилни партийни, служебни и лични задачи и да им се дава тон в живота.
В двора на Ванга е имало назначен (внедрен) човек, който внимателно е разпитвал хората кой с какъв проблем е. След 1-2 дни е била налична информацията за него и му е идвал редът.
По обратен ред Ванга е била длъжна да докладва какви са намеренията на съответния оперативно интересен другар за бъдещето, какви планове има за емиграция, любовни връзки, служебни отношения и т.н.
Идеален метод за манипулация!
Това е великолепен номер на ДС, който граничи с цинизъм (особено когато става въпрос за болести). ДС е имало достъп до дигнагнозите на обикновените хора и на оперативно интересните другари. Дори самият лекар да е бил коректен и да не е снасял на ДС, агентът (сестра, ренгенов лаборант, санитарка), прикрепен към клиниката е докладвал какво пише в картона на еди-кой си. По този начин могат да бъдат управлявани много хора, защото здравето е най-ценното, което има човек.
Например ако искат да отстранят определен другар за известно време агравират диагнозата му. Ако случайно отиде при Ванга, тя има нареждане да му каже, че „Вишите сили“ искат той 20 дена да лежи в Кръстова гора и ще оздравее. Предполагам, че номерът често е минавал. Особено ако става въпрос за жените на отговорните другари.
Дори при Леонид Брежнев е използван. После руснаците се светват, че и те могат да си изработят „феномен“ и така се ражда ПОЛКОВНИКЪТ от КГБ Джуна.
Ето защо Ахмед Доган не е пожелал среща с Ванга, когато тя (по нареждане на службите го“вика“ през 1995. Той е куче от ДС и много лесно е надушил маниера на родното КГБ да се внушават "правилните насоки" в живота и да се изчерпва информация.
Пък как са юркали Нешка, Светлин Русев и другите – да не говорим.
Останалите простотии от рода "България КЕ се оправи като се обединят сини, червени и зелени", „Постройте 4 храма“, „Намерете костите на Левски“, “ Чакай от околните същото, което си направил и ти за тях, това е точно така, от мен да го знаеш“ и "Иди си в къщи и си сипи светена вода" и мн. др. всеки може да ги пее, когато има наивници да ги гризкат. Когато са те обявили за Феномен каквото и да изръсиш е „свещенно“ и се „сбъдва“. Да не говорим за плацебо ефекта.
Ей, наистина има просветени и профани! Който си е прост и наивен, прост ще си остане и ще го манипулират достойно. Нека, така трябва.
0
0
nqkoq
nqkoq
08.07.2011 09:40
Аз сънувах днес баба Ванга.
0
0
Паолина
Паолина
01.02.2011 23:49
Може би просто се страхуваш от нещо, но трябва да го преодолееш, трябва да започнеш да общуваш повече с баща си и да си говорите тогава ще разбереш, че не би те изгонил за такова дребно нещо.
0
0