Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Той не ме оставя намира и ме задушава

Той не ме оставя намира и ме задушава

Той не ме оставя намира и ме задушава
Здравейте. Аз съм момиче на 22 г. и до скоро си имах приятел, с който бях заедно около 3 месеца. Момчето е колкото мен. Нещата не се развиха добре за нас и от около 3 месеца сме разделени (аз се разделих с него). Действията му към мен не бяха никак розови. Когато бяхме заедно аз бях много хлътнала в него, а той някак си не ме зачиташе. После се случи така че когато усети, че почна да ме губи, ме обсеби напълно и даже след като се разделих с него, това продължава до ден днешен.

Каквото и да му казвам и правя не ме оставя намира. Заплаши мой близък, застраши живота ми с кола, преследваше ме. После почна с добро: рози, бижута, писма. . . а аз съм доста директна към него, даже му казах че ако не спре, ще пусна жалба в полицията. Въпроса е че се случи да разбере къде живея и това е най-лошото защото напоследък идва всеки ден пред нас. Искаше да посегне на живота си. Колкото повече го игнорирам, толкова по-зле става. Дайте ми съвет какво да правя защото не издържам вече. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
silverfox
silverfox
23.11.2015 14:31
Благодаря за съветите, но аз със сигурност не искам да се събирам с него. За мен е затворена страница, въпреки че след 4-дневна пауза пак продължи с опитите да ми привлече вниманието, въпреки че го заплаших. Този път действам с пълен игнор и изобщо няма да го отразя. Няма да храня надеждите му със страхът си.
0
5
Пламена M.
Пламена M.
23.11.2015 16:47
Браво на теб! Не му давай никакви надежди! Нека се разбере с добро, иначее...
1
5
gabimusic4444
gabimusic4444
21.11.2015 17:16
Ако го искаш още може да опитате отново. Ако не седнете и си поговорете. Обясни му как стоят нещата и разбери как се чувства той. Тогава ще прецениш какво трябва да направиш. Може накрая да си останете приятели.
6
1
silverfox
silverfox
21.11.2015 16:22
Благодаря ви!
2
2
maria
maria
20.11.2015 23:31
Ами мога да ти кажа че имаш лош късмет! Имам една позната имаше същия като твоя,ама съвсем същия!
Опитваше с добро, с лошо не ставаше, и накрая бившата му се върна и така остави моята приятелка! От подобни лепки няма отърване, е затова се внимава с кой се събираш.. Та така пожелавам ти късмет. Моята приятелка не можа да се отърве та с полиции та с какво ли не, отърва се като бившата му се върна. Ама 3 години бяха заедно и той даже я е бил, и няма да споменавам каква голяма разлика имаха в годините..
4
3
Пламена M.
Пламена M.
18.11.2015 17:06
С подобни навлеци никаква милост. Първо намери някой приятел или баща ти да ги сплаши. Ако не стане - отиди в полицията - по принцип като ги привикат там, се успокояват. Ако стане по-сериозно, ще се наложи да помолиш за ограничителна заповед. За жалост тя се издава само при доказано физическо насилие чрез медицинско свидетелство, издадено от болницата и заверена в най-близкото районно.
5
4