Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Каза ми, че ѝ е предложил и тя е приела

Каза ми, че ѝ е предложил и тя е приела

Каза ми, че ѝ е предложил и тя е приела
Не един път съм сънувала сън с момчето, което харесвам, но сега е различно. Сънувах този сън 4 дни след като той ми съобщи, че е предложил на едно момиче/квачка (бих казала аз) и тя е приела.
Та какво сънувах - Аз бях на една тераса, а той седеше на улицата срещу терасата/блока, на който беше терасата. Прати ми смс "защо не ми се обаждаш/ не ме търсиш? ". Доколкото си спомням му отговорих, че не го търся, защото е зает и да не го притеснявам.

Той се качи при мен и след това изведнъж се озовахме в някакъв ресторант на маса с голяма компания, гледайки се двамата влюбено. . . . . Приключи този сън и май започна нов, но много по - кратък. Дойде ми изестие от ФБ че, едно момче, което ми допада/ приятел ми е heart-нал снимката.
Някой може ли да ми каже как да тълкувам този сън?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
miglena
miglena
20.07.2016 13:17
Ами не ти е особено приятно, че е предложил на друга, а не на теб. Все пак ти се иска наистина да лайква твоите снимики, а не нейните. Но, за момента, това са само вътрешни твои терзания, не мисля, че ще я зареже. Поне засега.
0
6
Потребител#174159
Всъщност преди няколко дни скъсали и той ми Разказа че не я харесвал толкова. Но това може би няма значение. Проверих горе долу какво може да значи съня ми - значението беше, че може би имаме взаимни чувства. Съгласни ли сте с това тълкуване или има и друго?
0
0