Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Кажете това вид магия ли е?

Кажете това вид магия ли е?

Кажете това вид магия ли е?
Моята история е следната. Когато бях малка мама ми беше купила златни обеци. Някой беше идвал на гости и обеците ми изчезнаха. След време майка ми чистеше коридора на етажа ни и вдигна изтривалката и ги намери там и ги прибра. Това вид магия ли е и за какво е направена, някой ако знае да помага.

Знам само, че от тогава сякаш живота на цялото ни семейство тръгна към пропадане. Моля кажете помогнете. И ако е магия може ли да се примахне? Ще съм ви много благодарна, ако някой помогне. От тогава сякаш бял ден не видях ме. И все още не го виждаме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria
maria
02.09.2015 18:23
За начало не носи обеците повече! И отиди на поп да ви чете свети киприянови молитви. Не ходете при някоя гледачка или ходжа голям % от тях не стават за нищо.
Ако не искате при поп да отидете, има и други начини погледнете в гугъл все нещо може да ви помогне.
Например напишете " начини за махане на магия" И още нещо който прави магия десеторно му се връща на него и на неговия род! И все пак пиши какво става .. Омръзнало ми е от хора които практикуват магии! Колко хора умряха от това ...;х
2
0
АИ
АИ
02.09.2015 21:36
Здравей. Майка ми ги продаде отдавна,но с тях май купи други,който носех,не разбирам от това,но може ли да има влияние? След това майка ми продаде и тях,но защото се оказа,че имам алергия към злато. Благодаря за помоща и ви пожелавам много щастие и на вас и семейството ви. Бъдете живи и здрави.
1
0