Това магия ли е

Това магия ли е
Наскоро срещнах един човек, който въобще не съм подозирала, че ще стане част от живота ми...Няма да споменавам имена. Този човек ми привлече вниманието от самото начало - излъчва нещо различно. Не след дълго реших, че имам нужда да видя този човек и започнах всеки ден да го следя.

Но не смеех да го заговоря. Започнах да мисля непрекъснато за него. Не исках да се влюбвам, защото знам, че ще боли, но аз го направих и осъзнах колко силно съм влюбена. Но този човек ме игнорираше постоянно или пък ми се присмиваше зад гърба.

Започнах да се чудя какво си мисли, но всеки път когато го видя и чувствам нещо странно - хем ме привлича страшно много и искам да съм до него, хем като ме погледне и нещо студено ме отблъсква. Не знам какво чувствам всъщност. И усещам една огромна болка в себе си, когато видя човека в когото съм влюбена как излиза с други хора и въобще не ме забелязва.

Ходих на църква и се молих това да спре, но тази нуждя да го виждам въпреки, че не знам дали ме харесва или дали ми се присмива зад гърба, не спира. Преследва ме до болка, и накрая не се сдържах и реших, че ми е направена магия за любов от този човек-защото не може ти да не искаш това да ти се случва, всъщото време да те боли и да продължаваш да обичаш човека когото те отблъсква.

Много е странно, и ще помоля тук да оставят коментари само хора, които разбират какво съм написала. След време не издържах на това и направих магия на този човек и той да се влюби в мен.

И започнаха да ми се случват странни неща относно това, сякаш магията е подействала, но после я развалих, защото не исках този човек да преживява същата болка...И нещата пак си продължават по старо му...Вече наистина не знам какво е това и как да го спра...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Morena
Morena
21.03.2013 21:20
Здравей, позната история,момчето се появи, когато най-малко очаквах едно лято, само че в моя случай аз се държах гадно, единствената причина затова беше страхът, страхът ако допусна момчето, което ме харесваше да ме опознае, че ще ме отхвърли. Няколко години след като се запознахме няколко пъти в годината го сънувам, не си мисля за него, но след всеки сън се връщам назад и се чудя какво би станало ако не бях толкова студена и страхлива.. :( както и да е .. Искам да ти кажа да не се отказваш, щом имаш някакви чувства не ги крий в себе си. Зарежи тези магии, опасни са, не това е методът да имаш някого, чувствата трябва да са взаимни, за да сте щастливи, с измамни методи може да си докараш само нещастие, успех все пак. Дано твоята история има щастлив край.
0
0
Бpиана
Бpиана
21.03.2013 14:43
Много благодаря за коментара на Мистерия, защото ме накара да се замисля дали в минал живот ако има такъв не съм познавала този човек или пък може би съм го наранила по някакъв начин и затова в този живот го срещам отново и той ме кара да страдам много силно. Не мисля, че това е “любов“, струва ми се че е магия. Изпитвам нещо много странно при вида на този човек, сякаш се познаваме от много отдавна, и имам някакъв спомен, че като малка съм го сънувала, а когато се доближа до него и погледа очите му и ми е някакси познато...
0
0
Anonimous
Anonimous
20.03.2013 12:01
Истината е банална-времето лекува всичко. Лошото е само, че при всеки човек времето минава различно. И когато всичко ти е на главата изглежда като нещо, което никога няма да преодолееш и сякаш ще продължи цяла вечност. Но минава. Боли, но се лекува.
0
0
Anonimous
Anonimous
20.03.2013 11:58
Здравей, била съм в подобна ситуация. Само че при мен беше споделено. Човекът с е появи от нищото буквално и ми преобърна живота. Хубавото беше само за кратко. Следващите 2 години изживях ад, борейки се с вътрешните си желания и с действителността. И днес, когато това е далеч от мен, на моменти се питам възможно ли е да е свързано с магия, защото правейки ретроспекция, всичко е повече от необяснимо. От миналото ти изскача човек, който си забравил съвсем, казва ти, че през цялото време те е търсил, ти се главозамайваш, всичко е повече от красиво и накрая всичко рухва, и ти оставаш с впечатлението, че този човек те е търсил, само за да те накара да страдаш-може би защото си му причинил нещо,но по-лошото е, че и ти самият не знаеш какво е то.
0
0
Мисля да си стана анонимен
Мисля да си стана анонимен
19.03.2013 04:13
Според мен просо ти си въобразила това и егото ти те кара да настръхваш.Много от свясните момчета постъпват по този начин да се уверят да ли наистина да ден човек го харесва.Но не препирай нещата бъди просто търпелива понякога 1 здравей как си от сърце значи много но 1 здравей какво правиш как си това е се едно не ме интересуваш.Голяма част от хората гледат да се състезават виш каква дама ходя друг си мислят с долната си глава само...
1
0