Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Четвъртият вид в реалния свят

Четвъртият вид в реалния свят

Четвъртият вид в реалния свят
Преди известно време се преместих в нов квартал със семейството си. Заедно със сестра ми бързо се култивирахме и веднага си намерихме приятелка, която живее точно срещу нас.

Първоначално не забелязахме нищо необичайно. Обикновено приятно момиче от средна класа със стандартни интереси. Но един ден се събудихме в 3 часа през нощта със сестра ми и ни заслепи ярка зелена светлина проникваща през прозореца.

Споделихме на нашата нова приятелка и тя първоначално се смути, но после каза, че ни се е сторило.

Ние обаче не оставихме нещата така. Бяхме решени да разберем какво беше това подозрително явление. След това събитие започнахме да обръщаме внимание и на най-малките подробности свързани с нашата кумшийка.

Тя има множество регистрации в сайтове за запознанства и социални мрежи, а и като цяло е доста социален тип. Дори веднъж докато и се ровихме из нощното шкафче открихме тефтерче, в което си е записвала кратки характеристики на приятелите си.

Във връзка с множеството интернет регистрации, момичето си слага различни снимки, но на всички е с широко отворени сини очи. В една от снимките се вижда странно отражение на неидентифициран обект с продълговато-дълга форма в зеницата и.

Понеже не бяхме много сигурни какво всъшност е изображението, свалихме снимката на флашка и я занесохме на специалист, който беше така добър да ни я увеличи. Бяхме потресени от видяното. Отражението се състоеше от кръгъл обект със светлинки и по всичко си личеше че е НЛО.

На следващата сутрин станахме рано сутрин със сестра ми да бягаме в квартала. Дядото на съседката ни си гледа селскостопански животни и беше извел телето си да пасе.

Отдалече не забелязахме нищо подозрително, но когато се доближихме да поздравим дядо и, той спеше, а телето ни погледна с абсолютно същия поглед, като внучката на стопанина си. Ние се изплашихме още повече и побегнахме вкъщи. :x:

Много се изплашихме и спазвахме известно време дистанция. Личеше, че тя беше се беше привързала много към нас и след като спряхме да излизаме с нея тя се депресира и ни пращаше заплашителни спамове.

Ние я блокирахме от абсолютно всички социални мрежи, но всеки път нещо ставаше и тя се появяваше на екрана на телевизора или компютъра.

Не знаем какво да правим. Родителите не ни вярват. Моля помогнете!!! :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
иван
иван
03.10.2011 16:13
Абе, вие да не се друсате, бе ?
0
0
иван
иван
13.09.2011 14:51
Исках да кажа дарт вейдър.
0
0
иван
иван
13.09.2011 14:51
За толкова тъпи ли ни мислите ? Супер приказка, само дето дарт вейдър и йода ги няма.
0
0
иво
иво
23.08.2011 13:51
Абе, деца нищо и няма на приятелката ви.
0
0
Hi
Hi
07.08.2011 12:29
Както каза въпросния "Аз", проверете за предишните хора обитавали жилището ви, попитайте ги дали и те са забелязали нещо такова, но и обръщайте внимание на това как Ви отговарят защото могат да твърдят, че нищо не се е случвало, но всъщност да се случило, но да са заплашени. Някои хора ще кажат, че сме влезли във филма, но все пак Ви вярвам и ми е много интересна историята ви. Ако можете да ни държите в течение на нещата защото е наистина интересно това което ви се е случило. И все пак внимавайте! Ако усетите, че отивате прекалено далеч и нещата не се стичат по - добър за вас начин, забавете процедурата-отклонете темата. Бъдете много предпазливи и успех.
0
0
mihael4etyy
mihael4etyy
27.06.2011 22:03
Най - добре се преместете. Или пък говорете с нея спокойно, задайте и защо ви тормози как го право, разпитайте я може пак да ви разкаже и да не се плашите от нея. Може би ще се сдружите с НЛО.
0
0
Диана
Диана
04.06.2011 09:22
Ако намерите доказателства, просто се обадете на някой, който разбира такива неща за да се докаже, че съществува.
0
0
Диана
Диана
04.06.2011 09:20
Привържете се към нея все едно нищо не е станало и се опитайте да намерите доказателства. Примерно в къщата и. Вие сте две, едната да отиде да и помогне в кухнята и да я задържи колкото се може повече, докато другата търси нещо. Кажете и че отначало сте се стреснали и после и кажете, че не вярвате в такива неща, ако намерите доказателства добре, ако не все още имате снимката. Извинете и се и си върнете старите отношения все едно сте добри приятелки, а дай боже, ако е вярно, може и сама да ви каже, ако ви има напълно доверие.


0
0