Магия ли е

Магия ли е
Здравейте. . . когато бившия се изнасяше не исках да присъствам. Дълго време не съм гледала какво е взел и какво е оставил.

Сега когато започнах ремонт намерих една кутия за обувки в която има : сърце - материята не ми е ясна но има няколко видими дупки в него, два правоъгълни предмета от същата материя като сърцето които изобщо не ми е ясно какво представляват и една дървена празна кутия.

Никога не съм виждала тези неща преди? Не знам кога ги е донесъл и защо ги е оставил? Възможно ли е да е някаква магия? Откакто се разделихме не ми върви в нищо . . . мисля да ги смъкна в мазата? Ако някой разбира да даде съвет. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
flufur
flufur
02.05.2014 22:10
Благодаря ви засега ги складирах в мазата и като че ли нещата са по - добре. Когато имам време и възможност мисля да приложа ритуала на Зетабета
0
0
Садна
Садна
31.03.2014 19:41
Ако не ти върви просто изхвърли тези неща и ще се оправят нещата.
2
0
Зетабета
Зетабета
30.03.2014 16:22
Здравей!Това е вуду,въпроса е до колко професионално е направена.Тъй като вече си разглеждала и държала в ръцете си вуду,почистването трябва да започне от теб.Изкъпи се със светена вода,в леген добавяш светена вода и се поливаш,казвайки-да отмие светената вода злото от мен во имя Отца Сина и Светаго духа!Амен! Обличаш дреха без копчета и ципове,косата пусната,слагаш ръкавици,нови,гумени,за еднократна употреба,взимаш всичко,което си намерила и го слагаш в нов найлонов плик,завръзваш плика и веднага излизаш навън от дома,отнасяш всичко на безлюдно място,може и с кола, в близост до дърво,голямо издълбаваш дупка,слагаш нещата,заливаш с малко газ и ги запалваш.Трябва да станат пепел,тогава казваш молитвата към Майката земя: Майчице-земя,към теб е моята молба,вземи и приеми пепелта от прободено сърце,но да не моето,от дървен гроб,но не е моят,от празнота,от обида и самота,от болест бавна и внезапна предпази ме,както пепелта плод неще даде-тъй нищо да не се промъкне в мен,в моето сърце,в моите ръце,моите нозе.Майчице-Земя на теб предавам пепелта да я отнесеш далеч от моят дом и моето семейство за вечни времена!Зарива се добре и сепритиска с крак и си тръгвате,не се обръщате,не разговаряйте с никой до дома си.Никога не казвайте на никой за помоща,оказана ви от Майката-Земя.Уточнение-тръгвате от дома си-мълчание,сами,не разговаряйте и не споделяйте с никой!Щом се приберете дрехите се изпират веднага със светена вода.
3
0
Анабел
Анабел
29.03.2014 16:24
Това е магия.отиди при врачка да ти каже как да ги хварлиш и къде. Аз знам но нека тя да ти каже по -точно!мисля, че е муска за нещасна любов. Или вуду щом има дипки по сърцето!не го хвярляй или гори!
0
2
С
С
29.03.2014 00:10
Трябва да ги унищожиш!Не да ги хвърляш,а унищожиш@
0
0
Бетина
Бетина
28.03.2014 23:29
направо се отърви от тях като ги изгориш или друго!
0
0