Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Всичко ме дразни

Всичко ме дразни

Всичко ме дразни
Здравейте!

Имам малък проблем с това, че почти всичко ме дразни в този свят. Да започнем първоначално с това, че съм честна с всеки един човек, защото не мога да си мълча. Дразни ме това, че хората са толкова глупави и правят тъпи грешки през всеки един възможен момент. Защо по-дяволите някакви си 12 годишни пикли пишат из форуми (които не са за решаване на лични проблеми) нещо от рода на: "На 12 съм и нашите не ме пускат навън до късно вечер, а приятелките ми ги пускат". Ок, ок ако искаш да станеш тъпа к***а, ок, но имаш умни родители и те се грижат за теб.

Дразни ме тъпотията на почти всеки един от нас, когато му навираш истината в очите, а те си знаят своето и ще спорят докато не кажеш, че ти грешиш. Някой хора изобщо никога не си обясняват нищо и вярват на всичко, което чуват по телевизията. И когато почнете с един такъв човек да говорите за нещо, което звучи леко не естествено (духове, бог или извънземни) и веднага започват да спорят с теб и те нападат по един или друг начин. Имам въпрос към тези хора: доказали ли сте си, че не съществуват такива неща? Как някой може да твърди дали нещо съществува или без да си го е доказвал по един или друг начин.

Една малка част от религиозните по-точно тази, която вярва в "Бог" без да са чели библията или откази от нея и започнат да спорят нещо. Имах един такъв случай преди време. С една моя бивша съученичка спорехме за нещо за "Бог" и така както си спорехме и тя ми изцепи нещо много брутално в лицето, и то беше нещо от рода на: Как можеш да казваш такива неща, не знаеш ли, че Бог прави слънчевата светлина, изгревът и залеза, вятърът. . . " Евала на това момиче. Направо ме удари от земята.

Дразни ме факта, че дори да знаем, че нашата планета пропада, ние я замърсяваме и не правим нищо да ограничим замърсяването и да не избиваме и нараняваме горките животни за да изглеждаме "по-красиви". Защо по-дяволите трябва да използваме козината на едно прекрасно защитено животно (Сибирска норка) за да направят едни глупави изкуствени мигли.

Чудя се дали аз самата мисля грешно нещата или аз повече мисля от другите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
50
46
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Цветан
Цветан
15.04.2015 10:18
За някои неща си права,но си мисля че по-скоро имаш проблем с нервите
5
2
Sunny
Sunny
15.04.2015 10:35
Може би си права, но не разбирам защо ги правят повечето хора тези неща. Защо ще ритнат животинката, защо ще се струпат пред вратата на автобуса, макар че ще слезнат на последната спирка на автобуса и защо ще спорят за неща, които те не разбират. Защо го правят? Не знаят ли, чe preчат на някой. Само аз ли мисля?
6
2
Ostwind
Ostwind
14.04.2015 21:21
Разбирам те аз съм от хората които наистина обичат животните и се опитват да ги защитават но не мога сама доста сме хората по групите които ги е грижа за животните но никой не ни чува докато аз защитавам животните родителите ми се оказват хора които нямат никаква съвест и са готови да убият животно ...
3
0
.....
.....
14.04.2015 21:18
Права си, но не за всичко. Мен много ме дразни като тръгнеш да коментираш другите. 12 годишни пикли, а ти? Това си е тяхното мнение, ти за какво трябва да ги обиждаш?
4
3
Sunny
Sunny
15.04.2015 09:13
Когато станеш родител ще ме разбереш! Аз съм на 20 и знам какво говоря, защото го виждам всеки ден. Не е редно да си на 12години и да пущиш, пиеш и да си спала поне с 2 момчета. Глупаво е и е грозно. Ако мислиш,че това е нормално, сорка, но не е!
7
3
Илина
Илина
14.04.2015 13:17
Да и аз мисля като теб, но всеки да прави каквото си иска, дали ще вярва в бог, дали ще плюят по форумите за дребни проблеми, малко са хората като теб и мен, така, че е трудно да променим поведението и характера на някой, трябва да стане нещо наистина плашещо и грандиозно, нещо което да стресне цял свят и всички да почнат да се борят, за да го поправят, ще видиш как ще забравят всичко останало. Според мен тези неща, които изброи са породени от факта, че в момента живеем в лесна епоха - има всякакви технологии, мама и тати бачкат, децата си седят вкъщи и нямат какво да правят - това поражда разглезването им и развиването на дълбок размисъл и скука, всичко е бизнес, за да има печалба почва да се рискуват природата и много други неща. За да настъпят промени, трябва всички да се стегнем, не може така само някои да се борят, други да си бъркат в носа и да си мислят, че са върхът.
9
0