Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страх ме е, че ще загубя всичко

Страх ме е, че ще загубя всичко

Страх ме е, че ще загубя всичко
По принцип не мисля много когато правя нещо. В случая става въпрос за взаимоотношенията ми с моите приятели. Всичко започна в началото на 5 клас. Имаше едно момиче което се премести в моето училище, в моя клас. Тя се казва Мони. Запознахме се. Толкова се сближихме, че не можехме една без друга. Проблема беше в това, че напълно спрях да общувам с другите си приятели. Но го разбрах чак в началото на 6 клас, когато разбрах, че Мони ще се мести в друго училище. Тогава пак отидох при старите ми приятели, все едно нищо не се е случвало. Започнах да се водя с Красимира. Но с нея нямахме почти нещо общо и ни беше много скучно.

Но скоро намерихме много общи неща с момиче на име Ани. Започнах да се водя с нея. Бяхме заедно по цял ден. Но скоро Красимира също започна да се води с Ани. На мен ми ставаше гадно. Така беше докато не завършихме 6 клас. А сега, когато съм в лятна ваканция прекарвах цялото с време с момиче на име Мария. Но скоро и с нея се скарах. Нямам представа защо? По-рано докато още излизах с Мария тя говореше много гадни неща за Мони (Мария и Мони учат в едно и също училище). А аз повярвах на Мария и се скарах с нея. После когато разбрах, че това е лъжа веднага се извиних на Мони и тя ми прости. Тогава попитах Мария защо не харесва мони, а тя ми каза, че аз ще остана сама някой ден. В мен ли е проблемът? И ако е така какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимкаbg
Анонимкаbg
26.05.2016 23:32
В момента съм в същото положение и единствените,които ме разбират са момчетата не говоря за гаджета,а приятели намери си момчешка компания те не предават.
1
0
Serrin
Serrin
21.08.2015 11:29
Мария е енергиен вампир
0
2
Вики
Вики
25.07.2015 10:40
И аз съм така не се хаби, повярвай ми аз сега ще съм 6клас, т.е. съм почти колкото тебе и те разбирам
4
0
Ива
Ива
24.07.2015 19:53
Да в теб е вината, много ги преживяваш нещата, не трябва да ти пука, няма вечно да сте приятели скоро пътищата ви ще се разделят, особено в университета няма да се сещате една за друга. Просто поддържай връзка с тях, но не се привързвай чак толкова не си струва, запознавай се с повече хора, намери си хоби и се развивай, в живота те чакат много събития, успех!
4
0