Сякаш всичко се опитваше да ме убие ...

Сякаш всичко се опитваше да ме убие ...
Здравейте, снощи сънувах много странен сън. Първо бях на почивка със семейството ми и приятели на планина и то на мястото, на което ходим всяка година.

Изведнъж погледнах към небето и видях космически кораб, беше много близо и понеже беше тъмно, ярко светеше. Казах на майка ми, до тя не ми повярва и каза, че явно е бил самолет.

След това много бързо стана светло и се появи едно момиченце, когато изведнъж всички започнаха да бягат на посоки. Аз хванах момиченцето за ръка и тръгнах да бягам, когато видях много змии, едната от тях се опита да ни ухапе, но аз бързо се отместих и избягахме.

Почнахме да следваме другите, които влязоха в язовира и започнаха да плуват, за да избягат от нещо. Те вече бяха от другата страна, когато аз заедно с момиченцето скочих в тъмната и топла вода и започнах да плувам.

Когато отидох на другия бряг нямаше никой. След това не мога да си спомня какво точно стана, но едно си спомням през цялото време аз и момиченцето бягахме от нещо, като тя държеше ръката ми и не я пускаше.

Събудих се много уплашена и много ще ви бъда благодарна, ако ми кажете какво означава съня ми [научи повече...]

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Силвия
Силвия
27.08.2012 02:05
Мм спомням си лицето и беше много хубаво, но не никога не съм виждала момиченцето :)
0
0
Иля
Иля
26.08.2012 00:43
дали хората не са бягали от момичето?
0
0
Жанет
Жанет
25.08.2012 21:36
Опитай се да си спомниш лицето на момиченцето . Може да е някоя близка или....не знам и аз. Късмет!
0
0