Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вълна заля всичко

Вълна заля всичко

Вълна заля всичко
Бях на плажа и реших докато чакам някого да чета на плажа в беседка, но се разубедих и останах в нещо като бунгало и след малко виждам морето идва с голяма вълна, залива всичко до бунгалото ни. Аз не пострадах казах си, добре че съм в бунгалото, иначе щях да се удавя, уплаших се.

Втори сън. Аз и дъщеря ми отиваме на екскурзия със самолет. Спираме в град и тъй като има време до полета, отивам някъде и си забравям ГСМ-а.

След час се връщам за полета, но няма никой. Влизам в аерогарата и гледам 2 врати отворени като извиващ коридор, ръкав за самолета, хора няма. Мисля си, че щом вратите са отворени самолета не е излетял, но не е така.

Няма кого да попитам виждам една позната и викам: звънни по телефона, защото моя го няма, на дъщеря ми да и кажа за мен, но не я намира. Телефоните в самолета са изключени.

Излизам през вратата на ръкава за самолета, идва мъж и ми казва, те заминаха. И аз тръгнах някъде в града.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Т.Н.
Т.Н.
29.03.2014 14:54
Сънувах, че ходя по пясъка на плажа и отивам някъде. Изведнъж единият ми крак потъва в пясъка и ме приближава вълна. Аз се обръщам с гръб, но мога да дишам и оставам неподвижна, въпреки че вълната ме удря в гърба.
0
0
Лора
Лора
16.03.2011 10:32
Шансове се откриват някакви за теб и дъщеря ти. Твоя е под въпрос, на тя ще успее да се възползва от него.
0
0