Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Всичко ме дразни

Всичко ме дразни

Всичко ме дразни
Здравейте!

Имам малък проблем с това, че почти всичко ме дразни в този свят. Да започнем първоначално с това, че съм честна с всеки един човек, защото не мога да си мълча. Дразни ме това, че хората са толкова глупави и правят тъпи грешки през всеки един възможен момент. Защо по-дяволите някакви си 12 годишни пикли пишат из форуми (които не са за решаване на лични проблеми) нещо от рода на: "На 12 съм и нашите не ме пускат навън до късно вечер, а приятелките ми ги пускат". Ок, ок ако искаш да станеш тъпа к***а, ок, но имаш умни родители и те се грижат за теб.

Дразни ме тъпотията на почти всеки един от нас, когато му навираш истината в очите, а те си знаят своето и ще спорят докато не кажеш, че ти грешиш. Някой хора изобщо никога не си обясняват нищо и вярват на всичко, което чуват по телевизията. И когато почнете с един такъв човек да говорите за нещо, което звучи леко не естествено (духове, бог или извънземни) и веднага започват да спорят с теб и те нападат по един или друг начин. Имам въпрос към тези хора: доказали ли сте си, че не съществуват такива неща? Как някой може да твърди дали нещо съществува или без да си го е доказвал по един или друг начин.

Една малка част от религиозните по-точно тази, която вярва в "Бог" без да са чели библията или откази от нея и започнат да спорят нещо. Имах един такъв случай преди време. С една моя бивша съученичка спорехме за нещо за "Бог" и така както си спорехме и тя ми изцепи нещо много брутално в лицето, и то беше нещо от рода на: Как можеш да казваш такива неща, не знаеш ли, че Бог прави слънчевата светлина, изгревът и залеза, вятърът. . . " Евала на това момиче. Направо ме удари от земята.

Дразни ме факта, че дори да знаем, че нашата планета пропада, ние я замърсяваме и не правим нищо да ограничим замърсяването и да не избиваме и нараняваме горките животни за да изглеждаме "по-красиви". Защо по-дяволите трябва да използваме козината на едно прекрасно защитено животно (Сибирска норка) за да направят едни глупави изкуствени мигли.

Чудя се дали аз самата мисля грешно нещата или аз повече мисля от другите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
50
46
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Лилия
Лилия
23.07.2018 15:02
Нищо лошо няма в това да критикуваш другите, но погледни и себе си. Представяш всички като отрепки, но себе си като някакво цвете. Със сигурност и ти правиш глупави грешки. Разбирам те напълно и те съветвам да не си хабиш нервите за глупости. Някои хора са такива големи инати, че каквото и да кажеш, те винаги ще твърдят обратното, без оглед на агрументите, които им представяш. За жалост нищо не можеш да направиш. Простотията нараства и се разпространява като епидемия. Все някога ще намериш някой човек, който няма да предизвиква такива негативни чувства у теб. Гледай да се развиваш във всяко едно отношение, без да те интересува мнението на когото и да било. Не си мисли, че винаги си права и не прави опити да налагаш мнението си. Всички имаме дъски за дялане и ти не си изключение. Избягвай да комуникираш с хора, които те дразнят. Това е.
2
0
Потребител#179828
споко и аз се чувствам така ,да мрат в картофа
0
0
Гибел
Гибел
20.11.2015 10:16
В момента виждаме унищожението на семейството, културата и в същото време разширението на егото. Когато всеки се опитва да прецака другия, а не да си помогаме, това ще доведе само до разруха.

Хората мразят себе си, но се опитват да го скрият чрез простотия и да не бъдат истински.

Виждаме го из целия свят.
2
0
Лилия
Лилия
23.07.2018 14:39
Абсолютно
0
0
иазтакамисля
иазтакамисля
16.11.2015 09:05
Един съвет от мен: Не спори с неверници! Да Бог съществува той е навсякъде в това съм повече от сигурен!
1
2
Артур
Артур
24.08.2015 06:47
Poli_96.много правилно разсъждаваш и мислиш.има и др.като теб.спокойно.
2
0
Zaro
Zaro
16.08.2015 14:12
Q se uspokoi e utrepka qdosana bila ne se pravi na umna shtot si kuha kat magare
3
7
Petko Dragov
Petko Dragov
02.07.2015 15:12
Поли, не зная дали си четеш Личните Съобщения (ЛС) тук във форума, но имаш ЛС по темата от мен. :)
2
0
Хриса
Хриса
01.07.2015 10:00
Аз не мисля,че трябва да си налагаш мнението и да убеждаваш всички,че си права.Всеки е различен и мисли по различен начин,може да идва от заообикалящата го среда,от възпитанието,което е получил,от информацията,която си прочела...Чела ли си квантова физика,че искаш да убедиш всички,че Бог съществува?Знаеш ли,на ме ми се струва,че сме създадени от по-развита цивилизация,както ние правим опити дали на Марс има живот,така и ние хората да сме опитни мишки на извънземни...Ти не си ли учила физика и химия,как се е образувала земята?Чела ли си за енергията,за мислите ни,от какво сме създадени ние хората?За Господ толкова.Всеки вярва в нещо.Аз също се ядосвам за нашите продажници-политиците,за замърсяването,осакатяването на горите,ГМО-тата,стремежите на САЩ да трупат за сметка на по-бедните държави,за опитите на "ХАРП",за манията да се трупат блага,материални придобивки,...За да искаш да промениш нещо трябва да имаш поне малко власт,силен дух,борбеност.Стани Жана Дарк,но не в този форум.Създай страница във фейса,агитирай към промяна,защото трябва всички да се вдигнем и да кажем-СТОП.Само,че тези,които живеят добре не искат да си развалят рахата,други,които нямат какво да ядат,се продават,трети не искат да си изгубят работата и не стачкуват.Какво да кажа?Ние сме овце,дето се оставяме да ни го нахулват отзад.
7
0
Лилия
Лилия
23.07.2018 15:05
Напълно правилно !
0
0