Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах обесени деца, обърнати с гръб към мен

Сънувах обесени деца, обърнати с гръб към мен

Сънувах обесени деца, обърнати с гръб към мен
Здрасти! На 16 год. съм и преди около 5-6 месеца сънувах един много обезпокояващ сън, който помня и до днес и ще съм ви много благодарна, ако ми кажете какво е означавал.

По времето когато го сънувах отсъствах от вкъщи за 2 месеца. В съня си аз си бях у дома и гледах телевизия. След това леля ми (която по принцип не живее при нас) дойде и ме извика за нещо. Отидохме на терасата и изведнъж и леля ми и блокът ми, въобще всичко зад мен изчезна. Обърнах се напред и това, което видях беше най-ужасяващото нещо, което съм виждала. Все едно беше извадена сцена от филм на ужасите.

Мисля, че беше сутрин, беше мрачно и имаше мъгла, дърветата едва се различаваха. Пред мен на въже висяха обесени две момиченца (да са били най-много на 10 години, имаха къса коса, и двете бяха руси) облечени в бели разкъсани дрехи.

Пред тях беше събрана тълпа от хора. Мисля, че бяха евреи или нещо такова, не съм сигурна, бяха облечени много странно, сякаш идваха от друга ера, повечето бяха мъже и имаше жени със забрадки.

Те оплюваха децата, макар че личеше, че клатещите се момиченца са мъртви, те хвърляха камъни върху тях. Само като се сетя за гледката, тръпки ме побиват. Мисля, че тези хора не ме виждаха. След известно време започнаха да се разотиват.

Аз останах на място, сякаш познавах момиченцата, макар и да не им видях лицата, бях много тъжна заради смъртта им. След известно време дойде някакъв мъж, свлече се на колене и започна да плачи в краката на децата.

Не съм сигурна, но май беше баща им. Започна да повтаря "Не биваше да става така. Аз съм виновен". След това мъглата започна да става още по-гъста и аз се събудих.

Бях сама тогава и бях толкова изплашена и някак си тъжна заради този сън, че ме беше страх да изляза навън.

Ако някой знае какво означава, моля да ми каже.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати