Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам той да разбере, че го харесвам

Искам той да разбере, че го харесвам

Искам той да разбере, че го харесвам
Здравейте хора! Аз съм момиче на 14. Тази година се преместих в ново училище, защото съм 8 клас. Искам да ви споделя една история. Щом бях в 7 клас(в старото ми училище) много харесвах едно момче. Той беше с ч година по малък от мен, но ужасно сладък и чаровен. И нека ви кажа как започнах да го харесвам. .

Веднъж в 7 клас той ми поиска приятелство в фейсбуук и му приех поканата. На другия ден започна да ми пише от сорта "как си, какво правиш" и т. н. Виждахме се в училище и само здрасти си казвахме. . По скоро се засичахме по коридорите. И забелзах, че започвам да го харесвам. След месец някъде, нещата малко се промениха.

Писахме си всяка вечер, пращахме си целувки и сърца. . Веднъж той ме пита "Кой харесваш ? " Казах му тайнаа, след което той не спря. . "кажи де, моля те, хайде дее". . Исках да разбере, че харесвам него, но ме беше срам да му кажа. Питах и него и ми казваше, че няма да каже.

Почнахме да си пишем сладурче и така нататък, даже сега като се сетя ми е смешно, незнам защо, въпреки че все още го харесвам. Това момче ми харесваше всички снимки, понякога в чата ми изпращаше негови снимки на плочките му и мускулите му. Мисля, че ме харесваше. . И приятелките ми, също ми казваха така. Бях научила неговата програма( училищна) наизуст :Д. Знаех кога ще го видя и точно тези дни се гримирвах и се контех най-много. По коридорите започнахме да си говорим повече. . На 1ви април ми написа "Харесвам те" и аз почнах "наистина ли". И тогава ми каза"Честит 1ви април"

Сърцето ми спря се секунда, наистина :Д. Когато го видех започвах да се смея, да се усмихвам, аз попринцип съм малко срамежлива. Та. . откакто се ппреместих в новото училище не си бяхме писали( тоест само лятото си писахме). Скоро той ми написа "здрасти ". И как си, и т. н. Почти го бях забравила, но откакто ми писа пак само за това момче мисля. Попита ме дали имам гадже и аз казах не, оказа се че и той няма. Започна да ме разпитва какъв тип момчета харесвам, защото много му било интересно да знае.

Иска да му давам мнения( да го описвам) И аз нали. . сладък, хубав :Д Поисках и той да го направи, каза ми, че съм много хубава и всяко момче трябва да се радва ако ме има и т. н. И смятам че разбрахте за какво става въпрос, пишем си всяка вечер, а аз вече незнам какво да му пиша. Харесва ли ме това момче?

Искам по някакъв начин той да разбере че го харесвам, без да му го казвам директно. Как да му го натякна по някакъв начин? И щом си пишем, какви въпроси да му задавам и какво да му пиша, някакви идеи? Много ще се радвам ако ми отговорите!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Александра
Александра
14.02.2015 14:42
Видях че имам грешка- с 1 година е по малък (извинявам се и за другите грешки) :)
7
2