Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Искам да разбера какво означава

Искам да разбера какво означава

Искам да разбера какво означава
Сънувах, че моят бивш приятел и най - добрият му приятел(който беше много влюбен в мен, е и аз малко, но може би повече напук на бившия ми приятел) дойдоха да ме видят.

Седяхме на една пейка и си говорихме, докато с бившия ми приятел (който още обичам и си комуникираме отвреме на време) не започнахме да се целуваме, а най - добрият му приятел седеше и ни гледаше с някакъв празен поглед.

След това изведнъж се озовавам седнала между двамата, но съм обърнала гръб на най - добрия му приятел и говорих нещо с бившия, при което най - добрият му приятел ме ощипа по ръката (незнам защо).

След това аз и бившият ми решихме да отидем някъде (но не мога да се сетя къде) и незнайно защо, най - добрият му приятел ми предложи да ми пази телефона, докато се върнем, защото щял да ми изпадне от джоба и т.н.

Аз го дадох и се качихме в колата на бившия и заминахме (пропускам частта, където сме ходили, защото нямам никакъв спомен).

След като се върнахме, бившият ми искаше да го последвам в един вход на блок, но аз бях прекалено заета да търся най - добрия му приятел.

Исках си телефона обратно, но не можех да намеря момчето. Писах му SMS-и, ходих до тях. Никакъв го нямаше. И така се събудих.

И сега, ако може някой да ми го разтълкува, ще бъда много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Martin
Martin
27.01.2010 00:30
Мога да те посъветвам едно, звънни на бившия.
0
1