Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Постоянно усещам присъствие

Постоянно усещам присъствие

Постоянно усещам присъствие
Здравейте, аз съм на 15 години и мисля че има нещо у нас, което не виждам. От доста време усещам някакво присъствие, все едно някой mе наблюдава. Постоянно виждам мърдащи се сенки с периферното ми зрениеm а като изцяло обърна главата си няма нищо.

Така е и с някой предмети. А понякога оставям нещо някъде а после е на съвсем различно място. От няколко седмици температурата около мен постоянно се променя, чувам странни звуци а когато сънувам е абсолютен хаос.

Ще се радвам, ако някой има идея какво става и ми сподели
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Изпрати
Александра
Александра
05.12.2014 11:46
да ми вярва който си иска.. а и това че съм на 15 не значи че съм като останалите на тази възраст
3
0
анонимен
анонимен
05.12.2014 22:24
Аз пък съм на 18 и това, че пубертета има нещо общо с тези неща е пълна глупост. Случвали са ми се странни работи като местене на предмети, шумове и т.н, а аз винаги първо проверявам всички възможни логични начини по които може да се получат някой от тези неща преди да "обвиня" духовете за случващото се и съм сигурен, че съществуват духове и демони, а странното е, че не вярвам в Бог, но това е друга тема... Като цяло аз съм като "обсебен" от това да търся неща за свръхестественото. Вярвам, че може и да има нещо при теб което не е от нашия свят, но разбира има шанс и психиката да ти играе лоша шега, но човек усеща кога е истинско и кога не. Колкото до тези които не могат да са сигурни, че това което пишеш е истина, замисли се, ти би ли повярвала на абсолютно всичко което прочетеш в интернет? Но и аз не подкрепям коментари от рода на "ти си луда, ненормална, отиди на психиатър, на какви наркотици си и т.н", просто са излишни тези реплики на тези хора които имам чувството, че вътрешно вярват в тези неща, но просто отказват да го признаят поради една проста причина - страх.
1
0
Ванеса
Ванеса
05.12.2014 19:24
Знам и с мен е тъка. Споделям изсторийте си с вас и вие ми казвате ти си луда....или ...имаш гадна психика. Да преживеете това което и аз и тогава да кажат че съм луда
0
0
nomatter
nomatter
05.12.2014 04:41
Лудия чудя се дали си луд или просто си тъп? А ти дете се успокой,като мине пубертета ще спреш да си въобразяваш.
1
2
dobromir
dobromir
04.12.2014 19:36
има демон о вас изместисе махнисе от там в старатами къща ставаше сащото а нямам периферно зрение
1
4
Liq
Liq
04.12.2014 18:52
И на мен ми се случва това с периферното зрение, малко е стряскащо, особено ако си сама и е вечер. Нарича се зрителна измама, свиква се, но според мен за останалото вече си втълпяваш, може би покрай тези сенки с времето си създала това мислене и чувство, човешката психика е страшно нещо, това, че я имаме не значи, че можем да правим каквото си искаме и да оставим съзнанието си на течението, трябва да се контролираме, всичко е въпрос на воля. По-добре се вкопчи здраво в нещо, дори да е просто - изчисти, научи нещо, постави си цел, задача, която непременно трябва да свършиш. Ако не съм ти помогнала сподели с родителите си или потърси професионална помощ, което не одобрявам, защото ще те натъпчат с лекарства и ще ти обявят диагноза шизофрения, депресия или нещо такова. постарай се сама да се справиш с проблема, тялото си е твое. Успех!
3
0
48736
48736
04.12.2014 18:08
Номер на дилъра ще е полезен да определим веществата, които поемаш.
1
4