Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»В къщата ми има дух

В къщата ми има дух

В къщата ми има дух
Здравейте!Искам да ви споделя нещо,което ме мъчи и плаши адски много!Нашите ме бяха оставили вкъщи за два дни сам.Първата нощ-добре,но втората...

Станах през нощта,защото чух трясъци от кухнята.Едвам събрах смелост да ида да проверя.Като идох една от вратите на шкафовете се тряскаше.Погледнах вътре-нямаше нищо и никой.

Видях да не става някво течения-не :s: .После отидох и се метнах бързо в леглото,завих се презглава и се свих.На следващия ден,на обяд мама и татко си дойдоха,но не им казах,защото знаех,че ще ме помислят за луд.

Моля ви,пишете коментари дали това се случва защото има дух,и как да го премахна или дали се е случило нещо случайно. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Death Note
Death Note
19.04.2016 22:54
Цял живот изследвам паранормалното и преживявам паранормално. Призракът посто иска нещо. Разбери, какво иска и му го дай.
1
0
Поля
Поля
10.06.2013 17:59
Добре. Нека първо се запознаем. Казвам се Поля и съм на 15. От много време изследвам паранормалното и написаното от теб ми хвана окото. Разбирам те напълно, защото и при мен има. Важното е да не се плашиш. Мисля че ще имам да пиша много за това са настани удобно...
Имам 3 версии. Първата е че имаш дух. Това е човек, останал на земята по някаква причина. Втората е че може да е полтъргайст. Това е дух който най-често се появява в дом на хора м/у 13-19 год. т.е. при тийнейджъри. Той е шумен и прави ВСИЧКО да му се обърне внимание. Чупи, тряска, вика(да те могат да викат)и т.н. Може дори да те блъсне. И последно...демон. Да, демон. Не се панирай а продължавай да четеш. Демоните са ни познати още от преди Средновековието. Исус дори е извършил екзорсизъм повече от веднъж. Демоните са свързани с Дявола и ада. Нека да приемем че те са ''армията му'' или нещо такова. Мисля че ще е добре да гледаш ''Константин" там доста неща са истина, поне според мен. Но искам да прочетеш това много внимателно. НИКОГА ама НИКОГА не опитвай каквото прави Джон Константин. НИКОГА! Да, мисля че това е много ама МНОГО близко до истината...да не казвам и самата истина...и да...признавам че е АДСКИ ЯКО, но е МНОГО опасно. Ще се опитам да си спомня един цитат...''Рая и ада са тук, на земята. Зад всяка стена, всеки прозорец. Светът зад светът.А ние сме по средата.'' Това е много вярно. Мисля че ако се замислиш и ти би се съгласил. Истината е че ти трябва да споделиш случката с родителите си. Не мисля че ще е нормално да те приемат за луд. Ако искаш им кажи да прочетат това. Аз разбирам че онази вечер за теб е била ужасна и не, да се страхуваш не те прави слаб. Прави те човек. Каквото и да е предизвикало това онази вечер(силно се надявам да не е демон) то трябва да си тръгне. Говори с родителите си. Моля те. Консултирайте се със свещеник. Мисля че той може да помогне. Остави телефона си на гласов запис в стаята в която се е случило и се овери да не влиза никой и никой да не минава покрай тази стая. После прослушай записа. Ако чуеш нещо което няма място там(шум, глас и т.н.) си хванал ЕГФ (електронен гласов феномен). Пусни го на родителите си. Аз не веднъж съм хващала подобно нещо...от тракане на токчета до гласове...ако не хванеш нищо не се притеснявай. Не е края на света. 21.12.2012 мина :Д. Сега искам да направиш няколко много важни неща. 1) Кажи на глас " не се страхувам и вярвам в себе си''. Повярва ли си? Прави го докато не си повярваш. Вярата е най-важното. 2) Искам да станеш, да отидеш при родителите си(ако ги няма, когато се приберат) и да има кажеш ВСИЧКО.
Благодаря че отне от времето си да прочетеш това. Нека Бог е с теб :)
4
0
Розалия
Розалия
10.06.2013 15:30
Немога да подкрепя скалата,защото и на мен ми се е случвало и таман когато да се варна в леглото ме удари с ябълка по тиквата.
2
0
demon4eto
demon4eto
09.06.2013 13:49
Спри всякаква дрога или алкохол
2
2
Велизар
Велизар
25.05.2013 13:05
Ами и при мен стана веднъж, но тогава не вярвах мн мн нали уча уж физика ама ся нз вярвам в всичко и може и да е вярно но не е доказано но поиграи си и ти с духа купи си трева и му ... :Д
1
1
Toshko300
Toshko300
22.05.2013 22:44
Не могат да ме наранят,но могат да ме изплашат доста лошо...
3
0
Slav
Slav
22.05.2013 22:04
Не се притеснявай моето момче,просто ако чуеш пак шумове игнорирай ги.И да са духове те не могат да те наранят.Ако не им обръщаш внимание те губят интерес и си тръгват.Пиши какво става
2
0
калоян
калоян
22.05.2013 21:11
Спокойно и аз сам имал това чуство , според мен духове не съществуват !
1
1